1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Anarel [89]
3 years ago
6

Which of the following would be the best representation of input energy and then

Chemistry
1 answer:
Rom4ik [11]3 years ago
4 0
A is the correct answer
You might be interested in
Look at the electron-dot diagram. What type of bond would two sulfur atoms require to form a molecule?
Blababa [14]

Answer:

Double Covalent

Explanation:

When two of the same element combine it will always be a covalent bond between them and since sulfur has two lone electrons it will make a double bond between the two to have a full octect

4 0
3 years ago
What is a polyprotic buffer?
coldgirl [10]
Buffers - mixtures of conjugate acid and conjugate base at ±1 pH unit from pH = pKa. Resistant to changes in pH in response to small additions of H+ or OH-. ... Polyprotic acids - dissociation of each H+ can be treated separately if the pKa values are different
3 0
3 years ago
Calculate the ph of sweater which has a hydrogen ion concentration of 1 times 10 to the power of 8
telo118 [61]

Answer:

The pH of the sweater containing Hydrogen ion concentration

[H^{+}]=1\times 10^{-8} is

<u>8</u>

<u></u>

Explanation:

pH = It is the negative logarithm of activity (concentration) of hydrogen ions.

pH = -log([H+])

Now, In the question the concentration of [H+] ions is :

[H^{+}]=1\times 10^{-8}

pH = -log(1\times 10^{-8})

use the relation:

log(10^{-a})=a

pH= -(-8)

pH = 8

Note : <em><u> 1 times 10 to the power of 8 must be" 1 times 10 to the power of -8"</u></em>

If the concentration is

[H^{+}]=1\times 10^{8}

Then pH = -8 , which is not possible . So in that  case the pH calculation is by other method

5 0
3 years ago
I need help wit this can someone pls explain???
Crazy boy [7]

Based on the nature of the sub-atomic particles, the correct answers are:

5. No Charge

6. Negative

7. Neutrons and Protons

8. 35 electrons

9. atomic number is 5

10. atomic mass is 11

11. number of protons is 15

12. number of electrons is 20

13. number of neutrons is 30 (55 -25)

14. mass number is 7

15. number of neutrons is 11 (36 - 25)

<h3>What are the sub-atomic particles?</h3>

The sub-atomic particles are the electrons, protons, and neutrons.

The electron is negatively-charged, the proton is positively-charged, whereas, the neutron is neutral and has no charge.

The number of electrons in a neutral atom is equal to the number of protons.

The sum of protons and neutrons gives the mass number of the atom.

Considering the given questions:

5. What type of charge does a neutron have?

Answer = No Charge

6. What type of charge does an electron have?

Answer =  Negative

7. Which two subatomic particles are located in the nucleus of an

Answer = Neutrons and Protons

8. If an atom has 35 protons in the nucleus, how many electrons will it have orbiting the nucleus?

Answer = 35 electrons

9. What is the atomic number of the atom in the diagram above?

Answer = atomic number is 5

10. What is the atomic mass/mass number of the atom in the diagram above?

Answer = atomic mass is 11

11. How many protons are in the nucleus of an atom with an atomic number of 15?

Answer = number of protons is 15

12. How many electrons are in the nucleus of an atom with an atomic number of 20?

Answer = number of electrons is 20

13. How many neutrons are in the nucleus of an atom with an atomic number of 25?

Answer = number of neutrons is 30 (55 -25)

14. What is the mass number of an atom with 3 protons, 4 neutrons, and 3 electrons?

Answer = mass number is 7

15. How many neutrons are in the nucleus of an atom that has an atomic mass of 36 and an atomic number of 25?

Answer = number of neutrons is 11 (36 - 25)

In conclusion, the mass number of an atom is the number of protons and neutrons in the nucleus of the an atom.

Learn more about atomic number and mass number at: brainly.com/question/487717

#SPJ1

7 0
2 years ago
What are two elements that produce background radiation on earth and what do their decay equations look like?
AlekseyPX
The two elements that produce background radiation on earth are Radon and Uranium. Airborne radon can decay on its own. Radon undergoes alpha decay to produce Polonium. Uranium naturally undergoes alpha decay to produce Thorium.
8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Convert 20.1 cm to in
    8·1 answer
  • At 20 degrees celsius, how much sodium chloride could be dissolved in 2L of water
    5·1 answer
  • The hcl(g) molecule has a bond length of 127 pm and a dipole moment of 1.08
    11·1 answer
  • List any five items that can be found in a Science portfolio​
    14·1 answer
  • In which situation are the individual molecules moving the fastest? A) in a bowl of hot soup B) in a glass of iced tea C) in a g
    11·2 answers
  • Why do elements form an ionic bond
    15·1 answer
  • An element found in groups 3-12 of the periodic table is classified as a[n]
    9·1 answer
  • Help me pleaseeeeeeee​
    11·1 answer
  • Which of the following shows a chemical reaction in which hydrogen sulfide and oxygen are the reactants and sulfur and water are
    5·1 answer
  • If you had 2 oxygen atoms and 1 hydrogen atom, could you form a molecule?
    9·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!