Correct answer is E. The primary purpose of Passage 1 is to Highlight a concern.
The passage talks about spam and junk mail in our mail inbox and one has to go through it all to find out real and important mails. This spam mails and the manner they flood our mails in is concerning. This is what the passage highlights. Thus E is the best answer.
While junk mail often comes from opt-in services, such as from businesses, spam refers to messages that the user did not opt to receive. When you're crafting a mailing list or sending out an advertisement, it's important that your message not come off as spam.
To learn more about spam and junk mail from given link
brainly.com/question/1285899
#SPJ4
Answer:
There are 200 students in the seventh grade.
Step-by-step explanation:
For equations like these, you have to use the is/of formula, which is:
Percent/100 = is/of.
Since you are trying to find how many students are in the seventh grade, this means that 52 <u><em>is</em></u> 26% of the total amount of students in the seventh grade. So, the formula would look like so:
26/100 = 52/n.
Next, you have to cross multiply, which means you would multiply 26 by n, and 52 by 100.
Then, you are going to have this left over from the cross multiplying:
5200 = 26n.
Divide 26 on both sides, leaving you with:
1n = 200, or n = 200.
Answer:
12 cm L=6cm W= 2 A=L*W 6*2=12cm
Step-by-step explanation:
the lines are perpendicular because they're crossing each other
The answers to your page the whole book is online with answer key