1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Marat540 [252]
2 years ago
5

State what additional information is required in order to know that the triangles are congruent for the reason given. If possibl

e, write the triangle congruence statement.
refer to attachment
I WILL GIVE BRAINLIEST!! PLS HELP

Mathematics
1 answer:
Inessa05 [86]2 years ago
5 0

Answer:

  • TX ≅ WX

Step-by-step explanation:

Required condition for SAS is two sides and the included angle must be congruent.

<u>We have:</u>

  • RX ≅ YX

<u>We observe:</u>

  • ∠RXT ≅ ∠YXW

<u>We need:</u>

  • TX ≅ WX

This will complete the information required for  SAS congruence statement.

You might be interested in
Which describes this transformation?
Svetllana [295]
I don’t know what you’re asking. Do you have a picture related to your question? :(
6 0
3 years ago
35 points please help me i will make you the brainliest
forsale [732]
Hey You!

The images are blurry and I cannot make out most of the questions. I'll solve as many as I can see!

27. ANSWER:

Students A and D have a combined score of 0 because 4 + -4 = 0
___________________

28. SOLUTION/ANSWER:

STEP 1: 12.40 - 0.72 = 11.68

STEP 2: 11.68/2 = 5.84

Answer: Each souvenir cost $5.84.
___________________

29. SOLUTION/ANSWER:

(-68) - 214 = -282

Answer: The lowest elevation in California is -282 feet.

___________________

33. SOLUTION/ANSWER:

60/3 = 20

Answer: The diver's change in depth was -20 per min.

___________________

34. SOLUTION/ANSWER:

-43 - (-34) = -9. The difference between the two is -9.

___________________

35. SOLUTION/ANSWER:

-64.4 + (3.22) = -67.62

Answer: Equals -67.62

___________________

37. SOLUTION/ANSWER:

3.375 = 3 3/8 as a mixed number and 27/8 as an improper fraction.

Answer: 3 3/8 (or 27/8).

___________________

38. SOLUTION/ANSWER:

3 ÷ 5 = 0.6

5 + 0.6 = 5.6

Answer: 5 3/5 = 5.6

____________________

39. SOLUTION/ANSWER:

1.5 + 2.8 = 4.3

Haley jogged 4.3 km that day.

_____________________

I cannot see the other questions. If you can perhaps message them to me I can try to help you! :)
8 0
3 years ago
The_________states that the sum measures of the interior angles of a triangle is 180​
serious [3.7K]

The Triangle sum theorem states that the sum measures of the interior angles of a triangle is 180 degree

<em><u>Solution:</u></em>

We know that,  

The Triangle Sum Theorem states that if you add all three interior angles, those are the angles inside the triangle, they would always add up to 180 degrees.

It is easy to remember that we add the three angle measurements to get 180 degrees because of the word sum in the name of the theorem. To make it short and sweet:

Consider a triangle with interior angles a, b, and c. Then we can say,

\angle a+\angle b+\angle c=180^{\circ}

The Triangle Sum Theorem is also called the Triangle Angle Sum Theorem or Angle Sum Theorem

7 0
3 years ago
What is 3 1/3 -1 1/2 as a fraction?
eduard

Answer:

11/6

Step-by-step explanation:

<u>Step 1:  Convert to Improper fractions</u>

3 1/3 = 3*3/3 + 1/3 = 9/3 + 1/3 = 10/3

1 1/2 = 1*2/2 + 1/2 = 2/2 + 1/2 = 3/2

<u>Step 2:  Make common denominators</u>

10/3 * 2/2 = 20/6

3/2 * 3/3 = 9/6

<u>Step 3:  Subtract</u>

20/6 - 9/6

11/6

Answer:  11/6

6 0
3 years ago
I don’t know what to here
34kurt
Paticatita loopiana questionooo
5 0
3 years ago
Other questions:
  • Plz help...............................
    7·2 answers
  • WILL MARK BRAINLIEST. NEED MATH HELP ASAP
    14·1 answer
  • A pharmacy technician had a gross income of 57,250 last year. 18.3% of his income got withheld for federal income tax, how much
    15·1 answer
  • What is the measurement of y​
    10·2 answers
  • Three times the measure of the supplement of an angle is 108 degrees more than 9 times the measure of the angle's complement. Fi
    9·1 answer
  • What two numbers multiply to -52 and add up to -24
    7·1 answer
  • Find the slope,y-intercept,equation 
    12·2 answers
  • I neeeeedd help brainliest going to first correct answer
    12·1 answer
  • 85,985 rounded to the nearest ten thousand.
    15·2 answers
  • 6. To make purple gloves, a factory adds four red drops
    11·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!