1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Murljashka [212]
3 years ago
7

The minute hand on a clock made a turn.

Mathematics
2 answers:
Oksanka [162]3 years ago
8 0
C 180 because your moving all the way around the clock 180 degree angle... There you go
Art [367]3 years ago
3 0
It depends on what you mean by turn because 1/4 turn is 90 degrees a 1/2 turn is 180 degree 3/4 turn is 270 degree and a full turn is 360 degree
You might be interested in
(02.03
12345 [234]
Is the equation 02.03 ??
7 0
3 years ago
How many kilograms are equal to 3,200 grams?
oksian1 [2.3K]

Answer:

3.2

Step-by-step explanation:

1000 grams in a kilogram

3200/1000=3.2

5 0
3 years ago
Read 2 more answers
A cereal box is 8 inches by 2 inches by 12 inches. What is its surface area?
dusya [7]

Answer:

192 inches or 16 feet.

Step-by-step explanation:

Surface area is height x width x length, plug in your numbers are you get:

8 inches x 2 inches x 12 inches = 192 inches

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
I need some help finding m<B and the paper says that this isn't a right triangle so I can't use the Pythagorean theorem to fi
Andrews [41]

7. 1.47 x 10^5mm to kilometers

Answer: 0.147

Shown answer:


8.4.7 kg to pounds

Answer:

Shown answer:

9.138.4oz to grams

Answer: 3923.574

Shown Answer:


10. 65.5km to miles

Answer: 40.69981

Shown answer:


11. 23.6ft to cm

Answer: 719.328

Shown answer:


12. 2.36 x 10^4 s to days

Answer: 0.273148148 days

Shown answer:


13. 13.6 L to U.S. Liquid quarts

Answer:

Show the work

help me and ill help you



5 0
3 years ago
Diane has the following data:
Vladimir [108]
To determine the median, we need to set up our numbers from least to greatest, and then place T in later to figure out what T is.
8, 9, 9, 9, 10, 11, 12, 15. Cross out the smallest number with the largest number.
9, 9, 9, 10, 11, 12.
9, 9, 10, 11.
9, 10.
9.5 is our median currently.
Since we need to get a number after 10 to make 10 the median, let's use 12.
8, 9, 9, 9, 10, 11, 12, 12, 15.
9, 9, 9, 10, 11, 12 ,12.
9, 9, 10, 11, 12.
9, 10, 11.
10 is now our median since we inserted 12 into our list.
Your answer is 12.
I hope this helps!
3 0
3 years ago
Other questions:
  • Terry uses 3 cups of pecans to decorate the tops of 12 pecan pies. She puts an equal amount of pecans on each pie. How many cups
    13·1 answer
  • 9+8= with line across equal sign 12+=?
    5·1 answer
  • Write 1432 using Roman numerals
    11·2 answers
  • Find the product. (do not use spaces in your answer.)<br><br> d ^j · d ^k
    5·2 answers
  • All the angles in a rectangle are right angles. ABCD is a rectangle. Using deductive reasoning, what can we conclude?
    8·1 answer
  • Which regular polygon would have each of its interior angles measure 140°?
    6·1 answer
  • Can y’all help me on 7
    11·2 answers
  • Using inductive reasoning, find the next two terms in the sequence. 1,1,2,3,5,8,13,__,__.
    6·2 answers
  • A car travel 252 mile on 9 gallons of gasoline. How many gallons of gas will it need to go 140 miles
    5·1 answer
  • What is the midpoint formula
    9·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!