Answer:
So you can make better decisions and learn what works and what doesn't. Learning about the past can help apply it to the future
Explanation:
The Egyptian pyramids is one of the ways we in the present 21st-century can look to the past, and see the richness and glory of Ancient- Egypt.
1) <u>how they were made:</u> The Egyptian pyramids was made with what was then cutting edge-technology, including the use of logs to bring large bricks to the top of each other, usage of chisel-and- hammer.
2) <u>how tall and big they were: </u>This meant that many workers were needed, and it either showed the economic power of the Egyptians, in which they can higher large amounts of workers, and their military power, in which they can defeat their enemies, take prisoners, and use them for slave labor.
3) <u>the insides of the pyramids:</u> The pyramids were usually painted, and had treasures inside of them (where the pharoah was buried). This showed their richness and might, and how much they believed that their pharoah was a god, or god-send. The pictures on the wall also showed how educated most of them were, in that they can produce reliefs and artworks describing the kings life.
hope this helps
Was located on the banks of the river Ravi
Answer:
The best answer to the question: Which quotation correctly uses ellipsis to shorten Twain´s words, would be: the second one "and there is no reason why I shouldn´t".
Explanation:
The reason for this being the correct answer comes from understanding the purpose of an ellipsis, or ellipses. Ellipses are punctuation marks, just like comas, or periods, that have the specific purpose of marking portions of a written sentence, paragraph, passage, or an entire text, that are not really needed information, but rather added, and which if removed from the text will not affect the overall comprehension of the meaning of the text. In this case, Twain saying "and there is no reason why I shouldn´t" in regards to how long he expects to live, is added information to the main passage that if removed from it will not affect the overall understanding of his meaning.