cups of cheese is needed to make 10 pizzas.
For making one pizza, amount of cheese needed = cups = cups.
Now for finding the total amount of cheese needed to make 10 pizzas, we need to multiply cups by 10.
Thus, cups of cheese is needed to make 10 pizzas.
5 + 5 = 10
10 x 35 = 350
350 / 2 = 175
(divide both sides by 5)
hope this helps
Distance from City A to city B = 1400 miles
Distance from City A to City C = 500 miles
Miles farther city B is from city A than city C is ;
Distance from A to B - Distance from A to C
1400 miles - 500 miles
= 900 miles
the volume of a cube is equal to s3, where s is the length of a given side of the cube. Since the sides of a cube are all the same, the surface area of the cube is equal to 6 times the area of one face.