1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Liula [17]
3 years ago
9

Which two atmospheric gases do not react with many substances?

Physics
1 answer:
ValentinkaMS [17]3 years ago
4 0

Answer: C and B :)

This is the Apex answer.

You might be interested in
A circular coil 14.0 cm in diameter and containing nine loops lies flat on the ground. The Earth's magnetic field at this locati
sp2606 [1]

Answer:

a)T = 2.9*10^{-5} N-m

b) north edge will rise up

Explanation:

torque on the coil is given as

T = NIABsin\theta

where N is number of loop =  9 loops

i is current = 7.80 A

-B -earth magnetic field = 5.00*10^{-5} T

A- area of circular coil

A = \frac{\pi d^{2}}{4}

A =\frac{\pi .14^{2}}{4}

A =0.015 m2

PUTITNG ALL VALUE TO GET TORQUE

T = 9*7.8*0.015*5*10^{-5} sin{90-56}

T = 2.9*10^{-5} N-m

b) north edge will rise up

3 0
3 years ago
Read 2 more answers
The Olympic record for a marathon is 2.00 hour 9.00 minute 21.0 seconds if the average speed of the runner achieving this record
iren2701 [21]
(2.00 hours) x (3,600 seconds/hour)  =  7,200 seconds

(9.00 minutes) x (60 seconds/minute)  =  540 seconds

The record time = (7,200 + 540 + 21) = 7,761 seconds

Distance  =  (speed) x (time)

                 = (5.436 m/s) x (7,761 sec)  =<span>  42,188.8 meters
________________________________________________
</span>
The official length of the marathon run is  42,195 meters.
If we divide that by the record time in the question, we get

                       5.4368... m/s .

Rounded to the nearest thousandth, that's  5.437 m/s.

If the question had given the speed as  5.437  instead of  5.436 ,
then we would have calculated the distance to be 

            (5.437 m/s) x (7,761 sec)  =<span>  42,196.6 meters,

4.6 meters closer to the official distance than the answer we did get.
</span>
3 0
3 years ago
Iron man wears an awesome ironsuit.He is flying over high current carrying wire. Will he be affected?
frozen [14]

Answer:

According to super hero logic , nothing will happen to him.

But according to science , yes he will get current shock but good news is that he wouldn't get elected until he is in contact with the wires.

He may / may not be affected but his suit will be damaged for sure as it is made of metal.

HOPE THIS HLEP AND PLSSSSS MARK AS BRAINLIEST AND THNXX :)

8 0
3 years ago
Which statement is not true about plasm
Ivahew [28]
Where’s the statements?
6 0
2 years ago
Read 2 more answers
PLEASE HELP ASAP!!! CORRECT ANSWER ONLY PLEASE!!!
Yuki888 [10]

7. 1.47 x 10^5mm to kilometers

Answer: 0.147

Shown answer:


8.4.7 kg to pounds

Answer:

Shown answer:

9.138.4oz to grams

Answer: 3923.574

Shown Answer:


10. 65.5km to miles

Answer: 40.69981

Shown answer:


11. 23.6ft to cm

Answer: 719.328

Shown answer:


12. 2.36 x 10^4 s to days

Answer: 0.273148148 days

Shown answer:


13. 13.6 L to U.S. Liquid quarts

Answer:

Shown answer:

show the work

help me and ill help you?

4 0
3 years ago
Other questions:
  • A 7.0-kg rock is subject to a variable force given by the equation f(x)=6.0n−(2.0n/m)x+(6.0n/m2)x2 if the rock initially is at r
    12·1 answer
  • In springboard diving, the diver strides out to the end of the board, takes a jump onto its end, and uses the resultant spring-l
    15·2 answers
  • What are some types of landforms on Earth’s surface?<br><br><br><br> PLS ANSWER QUICK 11 POINTS
    7·2 answers
  • Which statements did both Aristotle and Ptolemy assume? Check all that apply.
    8·2 answers
  • The power in an electrical circuit is given by the equation P= RR, where /is
    14·1 answer
  • Which is most likey to contain brackish water?
    12·2 answers
  • What is a symptom?
    7·1 answer
  • A car travels 20 km South, then turns and travels 30 km East? What is the total displacement?
    14·1 answer
  • A person climbs out of swimming pool and stands in the open air.Explain why evaporation of water from the surface of the persons
    9·1 answer
  • An astronaut has a mass of 90 kg. The astronaut travels to Mars, where gravity is weaker. The acceleration of free fall on the s
    11·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!