Which of the following statements give the best summation of life in plymouth plantation
Answer:
Jo agrees to marry Professor Bhaer but would not marry Laurie is explained below in detail.
Explanation:
She was reluctant to consider the approach of any sort of passionate connection but said she loved him devotedly and that she did not think to ever marry anyone, indicating she loved him as a friend. Yet she also stated she felt he was “a fabulous chance too good” for her and after the novel she admired him to be the kind of man all should want to be – so the “she did not acknowledge that way about him” line is need to be discussed. Nevertheless, how could she have come to consider whatever emotions she might have for him as “right,” given her mother’s logic and her lack of experience?
Answer:
Answer is in the explanation.
Explanation:
In grammatically correct sentences, subject and verb must agree in person (first, second, third) and in number (singular, plural). The given passage has three disagreements:
1) ...<em>the fate of the diamond were unknown</em>...
Since <em>the fate</em> is third-person singular it needs to be followed by a verb <em>was
</em>
2) <em>neither men or conflict have dimmed...
</em>
It is a general rule that when we have a neither/nor (either/or) construction, the verb agrees with the closest subject ( in this case<em> the conflict</em>) which is in the third person singular, so it needs to be followed by the verb<em> has</em>
3) ... <em>the twin eighty-year-old brothers suggests.</em>..
The subject here is<em> the twin brothers</em> (they) which is third person plural, so the following verb must be <em>suggest</em>
The statement about melatonin as the chemical that regulates the sleep and wake cycle is the supporting detail. Thus, option D supports the main idea of the passage.
<h3>What is a supporting detail?</h3>
Supporting detail is a statement that includes the data that are well researched and have examples and detailed descriptions that support the central idea that serves the purpose of the essay.
The main idea is the central thought that the passage wants to deliver to its reader and is supported by the details that clarify the idea about the topic.
Here the main idea is about the sleep cycle that is regulated by the hormone melatonin released by the brain. It balances the sleep and the wake cycle of the person and varies with the age. Its release controls the sleep pattern and regulates the best function of the body.
Therefore, the release of melatonin best supports the idea of the passage.
Learn more about supporting details here:
brainly.com/question/11669714
#SPJ1