Hello :)
When an author uses a fable with a moral top represent a message, it is most likely for the purpose of (Mary Poppins reference here) to use a spoonful of sugar to help the medicine go down. Now when I️ saw that, it’s like the writer is trying to get down to the bitter truth in revealing just how flawed human nature is, and how blind we can be to it. A way for the writer to expose it is to slip in some kind of similar scenario in a fairy tale or story. The Brothers Grimm often did the same thing in the stories they wrote and documented.
Hope this made sense >.<
The main idea of the passage is that recent research suggests that the language changes that occurred in the 15th and 16th centuries are owed to female writers.
<h3>What is a main idea?</h3>
A text may contain several ideas, but the main idea is the most important one. It is the idea that the author wants to convey, the one that he or she wants readers to understand.
After reading the passage, we can state that its main idea concerns the fact that recent researches show that language changes in the 15th and 16th centuries are owed to female writers, rather than to Shakespeare.
Learn more about main ideas here:
brainly.com/question/1119015
#SPJ1
Answer:
A
Explanation:
Informal def. having a relaxed, friendly, or unofficial style, manner, or nature.
The correct answer is the piano was damaged beyond repair.
L wait til it clicks in telling me that u did
because it hasnt yet