1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
melomori [17]
3 years ago
11

Lana does her homework as soon as she can after class, but she still doesn't undertand everything she suppose to learn. what cou

ld Lana do to get more out of her hhomework

Physics
2 answers:
Lilit [14]3 years ago
7 0
I added a screenshot with the complete question

<span><u><em>Answer:</em></u>
D. Ask her instructor questions about it the next day

<u><em>Explanation:</em></u>
We are given that Lana doesn't understand everything she's supposed to learn from the homework.

<u>Let's check the options:</u>
<u>1- start working on it eve earlier</u>
We know that she works on the homework as soon as she can. Working on it even earlier will not help her understand the difficult parts

<u>2- put it off until she's ready to work on it</u>
This is not the best option as it wont help her understand difficult parts. On the contrary, she might lose the time she has to practice the parts she understands and gain as much knowledge as possible

<u>3- Only work on it directly before going to class.</u>
this is the same as option 2. She might not even be able to finish it before the class

<u>4- Ask her instructor questions about it the next day</u>
This is the best solution as it will help her recap what she needs to learn and understand any difficult concepts as soon as possible which will help optimize her benefits

Hope this helps :)</span>

Ray Of Light [21]3 years ago
4 0

Explanation:

Since Lana is unable to understand everything while doing her homework it means that she has doubts about some of the topics given in her homework.

Therefore, in that case she should take the help of her teacher or instructor the very next day because her doubts are new and she should consult about then as soon as possible.

Thus, by doing so she can clear her doubts on time.

You might be interested in
The size, shape, and color of an object would be an example of a
Murrr4er [49]

Answer:

physical change

Explanation:

its only changing things you see.

4 0
3 years ago
3. The electric field of a sinusoidal electromagnetic wave has an amplitude of 5.0 V/m. How much radiation energy passes through
True [87]

Answer:

e) 179 J

Explanation:

E_{o} = Magnitude of electric field = 5 V/m

A = Area of window = 1.5 m²

c = speed of electromagnetic wave = 3 x 10⁸ m/s

\Delta t = time interval = 1 h = 3600 sec

radiation energy is given as

U = (0.5)\epsilon _{o}E_{o}^{2}cA\Delta t

U = (0.5)(8.85\times 10^{-12})(5)^{2}(3\times 10^{8})(1.5)(3600)

U = 179 J

6 0
3 years ago
A motorcycle is following a car that is traveling at constant speed on a straight highway. Initially, the car and the motorcycle
xz_007 [3.2K]

Answer:

a) \Delta{t} = 5.39s

b) the motorcycle travels 155 m

Explanation:

Let t_2-t_1 = \Delta{t}, then consider the equation of motion for the motorcycle (accelerated) and for the car (non accelerated):

v_{m2}=v_0+a\Delta{t}\\x+d=(\frac{v_0+v_{m2}}{2} )\Delta{t}\\v_c = v_0 = \frac{x}{\Delta{t}}

where:

v_{m2} is the speed of the motorcycle at time 2

v_{c} is the velocity of the car (constant)

v_{0} is the velocity of the car and the motorcycle at time 1

d is the distance between the car and the motorcycle at time 1

x is the distance traveled by the car between time 1 and time 2

Solving the system of equations:

\left[\begin{array}{cc}car&motorcycle\\x=v_0\Delta{t}&x+d=(\frac{v_0+v_{m2}}{2}}) \Delta{t}\end{array}\right]

v_0\Delta{t}=\frac{v_0+v_{m2}}{2}\Delta{t}-d \\\frac{v_0+v_{m2}}{2}\Delta{t}-v_0\Delta{t}=d\\(v_0+v_{m2})\Delta{t}-2v_0\Delta{t}=2d\\(v_0+v_0+a\Delta{t})\Delta{t}-2v_0\Delta{t}=2d\\(2v_0+a\Delta{t})\Delta{t}-2v_0\Delta{t}=2d\\a\Delta{t}^2=2d\\\Delta{t}=\sqrt{\frac{2d}{a}}=\sqrt{\frac{2*58}{4}}=\sqrt{29}=5.385s

For the second part, we need to calculate x+d, so you can use the equation of the car to calculate x:

x = v_0\Delta{t}= 18\sqrt{29}=96.933m\\then:\\x+d = 154.933

3 0
3 years ago
Which of the following has mechanical energy?
KATRIN_1 [288]
Mechanical energy can have mechanical systems. The only mechanical system in the list is the compressed spring. A car battery and a glowing incandescent lightbulb have electrical energy, a nucleus of atom has potential (internal) energy.

5 0
3 years ago
Read 2 more answers
A solar eclipse that occurs when the new moon is too far from earth to completely cover the sun can be either a partial solar ec
Sonja [21]
1) <span>A solar eclipse that occurs when the new moon is too far from earth to completely cover the sun can be either a partial solar eclipse or an -->
Answer: ANULAR ECLIPSE. Since the moon is too far, it will cover only a part of the sun, and only the external ring of the moon will be visible; this is called anular eclipse.

2) </span><span>anyone looking from the night side of earth can, in principle, see a -->
Answer: LUNAR ECLIPSE. If the moon is the right position, and the Earth's shadow covers partially or totally the moon, then a lunar eclipse occurs.

3) </span><span>during some lunar eclipses, the moon's appearance changes only slightly, because it passes only through the part of earth's shadow called the -->
Answer: PENUMBRA. 

4) </span><span>a ... can occur only when the moon is new and has an angular size larger than the sun in the sky -->
Answer: TOTAL SOLAR ECLIPSE. When the moon is new, it means it is between the sun and the Earth, and its dark side faces the Earth. If the moon's angular size is also larger than the sun angular size, than it will completely cover the sun, and a total solar eclipse occurs.

5) </span><span>a partial lunar eclipse begins when the moon first touches earth's --> 
Answer: SHADOW. The Earth's shadow will start to cover the moon, and partial lunar eclipse will start.

6) </span><span> a point at which the moon crosses earth's orbital plane is called a(n)  --> 
Answer: NODE. Eclipses occur only when the Moon is at or close to a node, otherwise sun, earth and moon are not "aligned".</span>
5 0
3 years ago
Other questions:
  • A wheel rotates with a constant angular acceleration of 3.45 rad/s^2. Assume the angular speed of the wheel is 1.85 rad/s at ti
    13·1 answer
  • A train takes ms eaddy 200 miles north and 150 miles south. The total trip took 3.5 hours what was the average velocity of the t
    6·1 answer
  • Helppppppl!!!!!!!!!!!​
    6·1 answer
  • A computer simulation is an example of what?
    6·1 answer
  • a car has a mass of 200kg. It is on a hill 1000m high. How much gravitational potential energy does the car have?
    11·1 answer
  • What are the three parts of the power phase? *
    14·1 answer
  • The moon has been orbiting the earth at the same speed for millions of years. This is an example of Newton’s 1st Law because
    8·1 answer
  • Match the following list of key words with their definitions
    5·1 answer
  • Choose one inner planet and one outer planet and compare their similarities and differences.
    11·2 answers
  • Calculate the time period of simple pendulum whose length is 98.2cm
    14·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!