Explanation:
tttyyygftj that's all I have
The correct answer is this: ZEITOUN SPOT FISH SWIMMING IN THE FLOOD WATER.
The passage given above was drawn from an account of Hurricane Katrina by Dave Eggers. In the passage, he described the hurricane experience as an apolycapses, thus likening the event to the great destruction that will befall the earth at the end of the world as recorded in the bible in the book of Revelation. The hurricane was so bad that those animals that can not fly were carried away in the flood, even the fish inside the water were affected.
Oxidized hydrogen does not participate in mineral formation.
Answer:
Nitrogen thet cannot be used by organisms. C.
Explanation:
Free nitrogen is simply molecular nitrogen (N2). Nitrogen, in its molecular form, consists of two nitrogen atoms bound together with a tripple bond. Because it is very stable, N2 is typically nonreactive, and takes a lot of energy to break them apart. Among these are the amino acids necessary for life to begin and which are the building blocks DNA is made from. Basically, any nitrogen that is in an organic compound is considered “fixed” nitrogen and N2 is considered to be “free” nitrogen
Autotrophs- include plants, algae, and cyanobacteria and are photosynthetic organisms. Heterotrophs- are consumers that get energy by feeding on autotrophs. Both use organic molecules produced by photosynthesis as a source of building blocks for growth and repair and as a source of chemical energy for cellular work.