Answer:
To mitigate any potentially adverse effects of market flexibility on low-wage workers, the United States has introduced wage subsidies that simultaneously redistribute income and promote employment. ... For example, high inflation tends to curtail economic growth and widen income inequality.
Explanation:
Answer:
difficult-efficient
Explanation:
hope this helpss
( please mark brainliest <3 )
Answer:
1. a. Our nation's founders based their new government on old ideas.
This answer is correct because all other options are merely points made but not the primary subject of the paragraph. The passage is not focused on options b, c, or d.
2. c. Our democratic republic has ancient Greek and Roman roots.
This answer seems to be correct. The passage does explain that our nation's founders based their new government ideas on old ideas that primarily came from Rome and Greece.
3. d. Government is created to serve the people.
In my opinion, this option is the correct answer. According to the passage, the citizens were the one's to elect the representatives and what not. It does not mention much of the government protecting its people or making sure they had the strongest leader. The paragraph also does not mention the government keeping countries safe from war.
<span>I am gonna go with C. preserve the intentions of the framers of the Constitution.</span>