Answer:
single-parent family.
Explanation:
According to my research, it can be said that based on the information provided within the question this is an example of a single-parent family. According to statistics from surveys in the united states, it is said that out of all the single parent families 80% are single mothers raising children while only 20% are single fathers raising the children.
I hope this answered your question. If you have any more questions feel free to ask away at Brainly.
Answer:
What we can infer from these sentence from the story is:
D. The volunteers planned to connect the refrigerators to a source of electricity.
Explanation:
We can choose the correct option via elimination, after reading the passage. At no point does the passage say anything that would lead us to think the cords and fridges would be used as weapons. Letter A is, thus, eliminated. It also does not mention the amount of time necessary to install all the 60 fridges. We can also eliminate letter B for that reason. Letter C is also wrong, since the lines do not provide us with information about fridges being broken. It is likely some were, but not because we can infer it from the passage.
<u>Letter D is the only correct option. We can infer the volunteers were planning on plugging the fridges to an outlet. Why? Because they were carrying extension cords. That was the whole purpose of carrying them. Otherwise, the fridges wouldn't work. Therefore, we can safely choose letter D.</u>
Answer:
The correct answer would be option A, Pre conventional Morality.
Explanation:
Pre conventional morality is a process of moral development. Pre conventional morality is concerned with the distinction and divergence between right and wrong.
There are two stages of pre conventional morality. In the first stage, Obedience and punishment are there, whereas the second stage is about the Self Interest.
The first stage in which the children are concerned with the obedience and punishment, the children try to be obedient and behave in a way that they don't get punished. The children before the age of 5 years fall under this stage. The other stage starts from the year 5 and ranges up to 9 years of age.
So Henry is four years old and he disapproves of stealing jelly beans from his sister's easter basket because he thinks his mother will spank him if he does. It means henry is afraid of the punishment and he tries to be obedient, which means he is practicing the first stage of Pre conventional morality.
Answer:
The student is using a Text-To-Speech (TTS) assistive technology.
Explanation:
Text-To-Speech assistive technology (TTS) comprises software that serves the purpose of reading the words on the screen of a phone, tablet or computer comprehensively loud to the user.
The technology is mostly used by students with intellectual disabilities. For example, those who cannot read or struggle with decoding.
Through comprehensively reading out words, TTS software helps students with intellectual disabilities to focus on what the words mean instead of over-using their little brain power in decoding/sounding out the words.
The colonists wanted to ed taxation without representation. They really did not initially want to break away from England. The feeling was that they were being forced to by a non responsive Government that was taxing the people of the new colonies without regard to what they were getting for their money. The feeling was that they were being charged for luxuries that only the old country received. The fear was that they had no one that was looking after the colonies needs or wishes.