Repair or hire
White
Hiking and camping
Ordered
Fruits and vegetables
Oh geez,this went from me trying to answer your question to, im now asking a question.Im kinda confused because not all of them have commas.
Answer:
i think its B or D i personally think its B
The themes that are supported by the resolution of the narrator's internal conflicts in this passage are .
- Being content does not always lead to growth.
- Studying the past requires great courage.
<h3>What is theme?</h3>
Theme refer to the subject matter or main topic that encapsulates the background information about a narrative.
Therefore, The themes that are supported by the resolution of the narrator's internal conflicts in this passage are .
- Being content does not always lead to growth.
- Studying the past requires great courage.
The question is incomplete, below is the completed part which is the passage.
My knowledge made me happy—it was like a fire in my heart. Most of all, I liked to hear of the Old Days and the stories of the gods. I asked myself many questions that I could not answer, but it was good to ask them. At night, I would lie awake and listen to the wind—it seemed to me that it was the voice of the gods as they flew through the air.
We are not ignorant like the Forest People—our women spin wool on the wheel, our priests wear a white robe. We do not eat grubs from the trees, we have not forgotten the old writings, although they are hard to understand. Nevertheless, my knowledge and my lack of knowledge burned in me—I wished to know more. When I was a man at last, I came to my father and said, "It is time for me to go on my journey. Give me your leave."
Learn more about theme below
brainly.com/question/25336781
#SPJ1
Paragraphs 4-5 contribute to the development of ideas in the text because they explain how the gene drive changes mosquitoes’ DNA, as stated in option B.
<h3>What are paragraphs 4-5 about?</h3>
After reading paragraphs 4-5 of the text "Gene editing wiped out a population of mosquitoes in lab tests," we can tell they contribute the development of ideas by explaining how the gene drive works.
According to the information in paragraphs 4-5, the gene drive is used to change mosquitoes' DNA so that the female mosquito will not bite or procreate. By doing so, scientists would help prevent the spread of malaria, since it is through biting that the female mosquito transmits the disease.
With the information above in mind, we can choose option B as the correct answer.
The missing paragraphs 4-5 are the following:
The researchers changed the mosquitoes’ genes with a gene drive. Gene drives use the molecular “scissors” known as CRISPR/Cas9 to copy and paste themselves into an organism’s DNA at precise locations. They’re designed to break the rules of inheritance. They can quickly spread a genetic tweak to all offspring.
The new gene drive breaks a mosquito gene called doubles∈x. Female mosquitoes that inherit two copies of the broken gene develop like males. They are unable to bite or lay eggs. Being unable to bite means they can’t spread the malaria parasite. Males and females that inherit only one copy of the disrupted gene develop normally and are fertile. Males don’t bite, whether they have the gene drive or not.
Learn more about genes here:
brainly.com/question/284418
#SPJ1