Answer: Cocooning
Explanation:
Cocooning could be described as a method of training that revolve around protection from harm which is not really known, i.e a form of preventive measures taken in place to protect from the unknown. Sandy and Will are training their children with the method of Cocooning, where they limited their movement and activities around themselves, their parents.
The words in the passage are linked by assonance is new boot, rooted, and cool.
<h3>What is assonance?</h3>
Assonance occurs when sounds from a particular word resemble or similar.
The sounds can be heard from the ryhm especially of vowel sounds.
Therefore, The words in the passage are linked by assonance is new boot, rooted, and cool.
Learn more on assonance here,
brainly.com/question/1278272
#SPJ4
Answer:
B. spillover effect.
Explanation:
Spillover effect: The term spillover is defined as the propensity of an individual's emotions that get affected in regards to the presence of another person around him or her feels.
Example: A boy who got good grades in his mathematics examination, was full of joy and happiness as he has worked hard in the subject. When he returned home his parents saw him happy and they too felt happy because of their child's joy and happiness.
In the question above, the statement signifies the spillover effect.
Answer:
The correct response is: Sasha is in the final stage of grieving her partner's death as demonstrated by her newfound self-reliance and greater appreciation for life.
Explanation:
According to psychiatrist Elizabeth Kübler-Ross, there are 5 stages of grief: denial
; anger
; bargaining; depression; and acceptance. Sasha experiences a major change in her life and she probably went through stages of grief where she felt upended about many things. In the acceptance stage of grief, a person starts to see there are more good days than bad, although they may still feel remorse and longing from time to time, which is normal. At the acceptance stage, a grieving partner can start to feel fortunate for having time with their deceased partner and for having fond memories.
Answer: La Luna tira de los océanos hacia ella y hace que la Tierra se abulte ligeramente: este abultamiento crea las mareas. Pero las mareas que tenemos se deben a que la Luna está donde está. Si estuviera más cerca, la fuerza sería mayor: las mareas bajas serían más bajas, las altas harían desaparecer las ciudades costeras.
Explanation: