Answer:
about 170
Step-by-step explanation:
i say thi because 360 into 4 quadrants is 90 per qudrant than tge second quadrant is almost full so i put the answer nearly 2 quadrants
C = (pi)(d)
C = 3.14 * 2
C = 6.28 <==
Answer:
vRead the passage from “The Beginnings of the Maasai.”
Now Enkai lives at the top of Mount Kenya, and we Maasai still live below, herding cattle down in the plains. It’s not a bad life, especially when Enkai is the Black God, providing for us. And when the cattle or other children cause problems, I just warn them that they never know when I might suddenly develop my godly powers.
The main purpose of the passage is to illustrate the relationship between the Maasai and
Mount Kenya.
the children.
the cattle.
their god.
Step-by-step explanation:
Complete question :
designs a board game in which a card is drawn on each turn. • A blue card means move forward 4 squares. • A red card means move back 6 squares. Liam suggests adding some other cards to Sia's game Part A Liam explains that drawing a yellow card is equivalent to drawing a blue card followed by a red card. How many spaces forward or backward does a player move after drawing a yellow card? Justify your answer.
Answer:
2 squares backward
Step-by-step explanation:
Given the rule :
Blue card = 4 squares forward
Red card = 6 squares backward
Yellow card = drawing a blue followed by a red
Spaces moved after drawing a yellow card:
Yellow equals :
Blue = + 4 squares ; then
Red = - 6 squares
Net total movement :
Blue + red
+4 + (-6)
4 - 6
- 2
2 squares backward