1. The idea behind the concept of multiple intelligences is that human intelligence can take different "modalities," as opposed to being dominated by a single general ability. I think this is a valid construct, as it approaches the concept of "intelligence" from various different angles, not always considered when discussing intelligence in other contexts.
2. As we do not have access to this text, we are not able to answer this section of the question.
3. One way in which the developers of a test of multiple intelligences could demonstrate the validity of the test using evidence would be by also researching the behaviour of the people who took the test out in the real world. They could compare these results to the results of the test. In this way, they would be more likely to find out whether the intelligences mentioned in the test are indeed exercised in real life.
4. A passage from the Bible that could support this idea would be the following:
<em>1 Corinthians 12:12-14 – "Just as a body, though one, has many parts, but all its many parts form one body, so it is with Christ. For we were all baptised by one Spirit so as to form one body—whether Jews or Gentiles, slave or free—and we were all given the one Spirit to drink. Even so the body is not made up of one part but of many."</em>
In this passage, the idea of many parts within a single body is presented. However, it is also stated that the many parts of the body in fact end up forming a single entity. This is similar to the multiple intelligences that combine to give a single personality capable of certain things.
Answer:
C) Stratified sampling
Explanation:
Stratified sampling: This is one of the probability sampling technique in which the researcher tends to divides a particular population that is taken for the researcher purpose into various groups or strata, and after dividing the population, the researcher randomly finally selects the participants from those groups or strata and being analyzed later on. Further, the group is taken for study is through the random sampling technique.
Advantage:
1. It provides great precision.
2. The study group is small, hence cost-effective.
Answer:
The correct answer is -
1. Europe
2. Africa
3. Europe
4. 1900 to 1990
Explanation:
In the given question it is shown in the table Region of Birth of Foreign-Born Population of the U. S. from Europe, Asia, Africa, and, Latin America and on the given data the answer of the question asked is as follows:
1. Europe is the region from the largest population of immigrants come to the United State in the year 1990 with 8,881,548
2. Africa is the region that shows the biggest increase from 1930 to 1990 with 18,326 to 363,819.
3. Europe has an immigrant population of from was about half of the population from Latin America in 1990.
4. The immigrant population from Asia nearly doubled from 1900 to 1990.
Answer: Indirect paragraph plan
Explanation: Indirect paragraph plan is the plan that is described in the informal manner through presenting the evidence or facts first and then followed by the main though ,idea or plan. It helps in proving the idea and findings done by a person so that the audience can understand and conclude in your favor.
The situation mentioned in the question states about Jose presenting his message with documents and reasons in the form of evidence and then giving the statements regarding the topic as the main plan.