1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Firdavs [7]
3 years ago
14

Pls helppp 1/2•7•24=

Mathematics
2 answers:
TiliK225 [7]3 years ago
8 0

Answer:

84

Step-by-step explanation:

Step 1: Convert number to a fraction

24=\frac{24}{1}

\frac{1}{2}\times \frac{24}{1}\times \:7

Step 2: Factor the number

\:24=2\times \:12

\frac{2\times \:12}{2}\times \:7

Step 3: Cancel the common factor

2

Step 4: Multiply the remaining numbers

12\times \:7\\\\= 84

Therefore, \frac{1}{2}\times 7\times 24\:=\:84

Kazeer [188]3 years ago
3 0

Answer:

84

Step-by-step explanation:

0.5 · 7 · 24

0.5 · 168

84

You might be interested in
April, Sean, Jessica, and Nathan are all going out to dinner using a $50 gift card from Nathan's mom. April's sandwich is $10.67
morpeh [17]

Answer: 18.83

Step-by-step explanation:

Alright here we go

50- 10.67 will equal 39.33

we use the same card for everyone so subtract their totals

39.33-11.42= 27.91

27.91-9.08= 18.83

Nathans steak dinner would cost 18.83

Hope this helped

4 0
3 years ago
Paula is shopping for a party.she finds a pack of 6 rolls of streamers for $4.50. What is the cost of one roll of streamers ?
Ne4ueva [31]
6/4.5 = 1.33 All you need to do is 6 divided by 4.5
3 0
3 years ago
A baseball player has a batting average of 0.250, which means he gets a hit 25% of the time he is at bat. If he bats 450 times d
UNO [17]

Answer:

112.5

Step-by-step explanation:

25% of 450 = .25 x 450 = 112.5

8 0
3 years ago
Expand or factor each of the following expressions to determine which expressions are equivalent.
IceJOKER [234]

Answer:

1. 9x^2-24xy16y^2

2.

3.9y^2-246y+1681

4. 18x^2+54x-44

Step-by-step explanation:

1. (3x)^2-2*3x*4y+(4y)^2

9x^2-2*3x4y+(4y)^2

9x^2-24xy+(4y)^2

9x^2-24xy+16y^2

Ans: 9x^2-24xy+16y^2   the (*) are times

2. 912+31-20=923

ANS: 13*71

3. 1681-246y+9y^2

9y^2-246y+1681

ANS : 9y^2-246y+1681

4. 3x*(9*2+6x+4)-2(9*2+6x+4)

54x+18^2+12x-2(9*2+6x+4)

54x+18x^2+12x-36-12x-8

54x+18^2+12x-36-12x-8

54x+18x^2-36-8

18x^2+54x-36-8

18x^2+54x-44

Ans: 18x^2+54x-44

5. 3x*3x-3x*4+5*3x-5*4

9x^2-3x*4+5*3x-5*4

9x^2-12x+5*3x-5*4

9x^2-12x+15x-5*4

9x^2-12x+15x-20

ANS: 9x^2+3x-20

6. (31+2)(912-61+4)=28215

ANS : 3^3*5*11*19

7. 9.12-2414+1672

912/100-2414+1672

2^4*3*19/2^2*5^2 -2414+1672

2^4-2*3*19/5^2 -2414+1672

2^2*3*19/5^2 -742

(2^2*3*19)-5^2)742/5^2

(4*3*19)-25*742/5^2

228-18550/5^2

18322/5^2

8. 2713-8

2705

ANS: 5*541

5 0
3 years ago
What numbers go into 144/288
Lana71 [14]
The number 12, 2, 4, 6, and 8 goes in that number
5 0
3 years ago
Other questions:
  • Solve the formula a=iw for I
    5·2 answers
  • Evaluate the expression 2x^2 - x, when x = -3. Show all steps.
    12·2 answers
  • Xy - 2xy + 3y - 6x y + 4xy
    8·1 answer
  • How many grams are there in 4.5 kilograms (show work please)
    6·1 answer
  • Q6.
    14·1 answer
  • A circular trampoline has a radius of 8 feet. Wendy wants to buy a cover for the trampoline. What will be the area of the cover?
    11·2 answers
  • Can someone please help me solve this :)
    10·1 answer
  • Ok I have to make multiple questions since the max amount of attachments is 5 but this is the first one.
    11·1 answer
  • Good at math & need points? help!!
    15·1 answer
  • What is 17/10 in it's simplest form
    13·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!