1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Rudik [331]
3 years ago
5

What are the domain and range of the step function below?

Mathematics
2 answers:
Anarel [89]3 years ago
7 0

Answer:

we can not properly answer this question because you have failed to provide the information that could help us solve this and help you, please remember in the future to not be a lazy piece of s**t and give the answer choices and everything else

Step-by-step explanation:

Alisiya [41]3 years ago
5 0
Idkshsbdhdudndjdjsvsbrhdhbdhdd
You might be interested in
A store bought a dining room table at a cost of $478 and marked it up 150%. Later on, the
Anastasy [175]

Answer:

$286.80

Step-by-step explanation:

First, find the price after the 150% markup:

478(1.5)

= 717

Now, calculate the price with the 60% discount:

717(0.4)

= 286.8

= $286.80

3 0
3 years ago
Simplify 2^-6 times 2^3
IgorC [24]

Answer:

(2^-6)*(2^3)

=2^(-6+3)

=2^-3

=1/(2^3)

=1/8

3 0
3 years ago
Read 2 more answers
to find the perimeter of the rectangle you can see the formula P=21+2W. find the perimeter P of a rectangle whose length L is 10
Olin [163]

Answer:

rectangle, the distance around the outside of the rectangle is known as perimeter. A rectangle is 2-dimensional; however, perimeter is 1-dimensional and is measured in linear units such as feet or meter etc.

The perimeter of a rectangle is the total length of all the four sides.

Perimeter of rectangle = 2L + 2W.

Example 1: Rectangle has the length 13 cm and width 8 cm. solve for perimeter of rectangle.

Solution:

Given that:

Length (l) = 13 cm

Width (w) = 8 cm

Perimeter of the rectangle = 2(l + w) units

P = 2(13 + 8)

P = 2 (21)

P = 42

Thus, the perimeter of the rectangle is 42 cm.

Example 2: If a rectangle's length is 2x + 1 and its width is 2x – 1. If its area is 15 cm2, what are the rectangle's dimensions and what is its perimeter?

Solution:

We know that the dimensions of the rectangle in terms of x:

 l = 2x + 1

w = 2x – 1

Since the area of a rectangle is given by:

A = l * w

We can substitute the expressions for length and width into the equation for area in order to determine the value of x.

A = l * w

15 = (2x + 1) (2x -1)

15 = 4x2 – 1

16 = 4x2

x = ±2

 

 Note that the value of x must be positive and therefore in our case, the value of x is 2. And now we have:

l = 5 cm

w = 3 cm

Therefore, the dimensions are 5cm and 3cm.

Now, substituting these values in the formula for perimeter, we will get

P = 2l + 2w

P = 2(5)+2(3)

P = 10+6

P = 16 cm

Example 3: Find the area and the perimeter of a rectangle whose length is 24 m and width is 12m?

Solution:

Given that:

length = L = 24m

width = W = 12m

Area of a rectangle:

A = L × W

A = 24 × 12

A = 188 m2

Perimeter of a rectangle:

P = 2L + 2W

P = 2(24) + 2(12)

P = 48 + 24

P = 72 m

Example 4: Find the area and perimeter of a rectangle whose breadth is 4 cm and the height 3 cm.

Solution:

Area = b×h = 4×3 = 12 cm2.

Perimeter = 2(b) + 2(h) = 2(4) + 2(3) = 8 + 6 = 14.

Example 5: Calculate the perimeter of the rectangle whose length is 18cm and breadth 7cm

Solution:

Given that:

L = 18 cm

B = 7 cm

Perimeter of rectangle = 2(length + breadth)

P = 2 (L + B)

P = 2 (18 + 7)

P = 50 cm

Example 6: Find the perimeter of rectangle whose length is 6 inches and width is 4 inches.

Solution:

P = 2(L + B)

P = 2(6 + 4)

P = 20 in

Example 7: A boy walks 5 times around a park. If the size of the park is 100m by 50m, find the distance the boy has walked. If he walks 100m in 5 minutes, how long will it take for him in total?

Solution:

Given that:

Length = L = 100m

Width = W = 50m

Rounds = 5

Time per 100m = 5minutes.

Perimeter of the park:

P = 2 L + 2 W.

P = 2 × 100 + 2 × 50

P = 200 + 100

P = 300 m

Total distance walked = 5 × Perimeter of the park.

= 5 × 300

= 1500 meters

Total time taken = Total distance walked × time taken to walk 1m.

= 1500 × 5/100

= 75minutes or 1hr 15minutes

6 0
3 years ago
A bag contains 6 blue coins and 7 red coins. A coin is removed at random and replaced by three of the other color.
Karo-lina-s [1.5K]
1/4 or maybe even 100grams of blow
5 0
3 years ago
I think it’s 393.75 But not Sure can anyone confirm ? Or share the right answer
Naya [18.7K]

Answer:

$415.63

Step-by-step explanation:

it would have been 393.75, but he worked 5 hours overtime and got paid time and a half for it, meaning his normal pay plus half of it. (only for overtime tho).

so first calculate his normal pay:

40 × 8.75 = 350

then add overtime to it

8.75 × 5 = 43.75

43.75 × 1.5 = 65.625

65.625 + 350 = 415.625

round that and its 415.63!

5 0
3 years ago
Other questions:
  • On Monday the temperature was 6.c overnight it fell to -2.cby how many degrees did it fall
    12·1 answer
  • What does it mean to say we have a base ten system? Be specific. Use examples.
    13·1 answer
  • consider a pyramid with a height 10 feet in a square base with side lengths 7 feet. How does the volume of the pyramid change if
    6·1 answer
  • *brainliest for best answer thank you* Solve for b.
    5·1 answer
  • What is the probability of not rolling a "5" on a 6 sided die
    9·2 answers
  • Which graph represents the function f(x)= 0.2^x + 3
    9·1 answer
  • Y is directly proportional to the square root of p h=5.4 when p=1.44 find h when p= 2.89
    12·1 answer
  • Create a graph of your equation from part b. (A monthly service fee to download e-books is $4.95, plus $3.99 pre book to downloa
    15·2 answers
  • If f (x ) =<br> 1/3-x - 1, what is f (-12) and f (9)?
    15·1 answer
  • ♡BRAINLIEST TO RIGHT ANSWER♡
    13·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!