Answer:
i can help you i know this answer
Answer:
Its acceleration is positive
Explanation:
As the car is moving in the negative x-direction than after applying brake then there will be a decrease in the acceleration but in the opposite direction.
As decreasing acceleration consider to be negative but the car is moving in negative direction which means increasing acceleration is negative by sign convention but by applying brake acceleration decrease but in opposite direction than it will give positive value of acceleration.
Answer:
Which sentence from the passage shows that the function of the river depicted here has carried through to modern times?
Explanation:
Which sentence from the passage shows that the function of the river depicted here has carried through to modern times?