The answer is A. Because you multiply 56 x 100/5 which gives you 1120

**Answer:**

the total is $153.9

**Step-by-step explanation:**

The total for the adults is $19.9

The children $27

Popcorn $224

$9.95×2=$19.9

$6.75×4=$27

$28×6=$168

**Answer:**

x=11.557438....

**Step-by-step explanation:**

272+45= 317

360-317=43

(x-5)^(2)=43

**Answer:**

1/7 divided by 1/98 will give you 14

**Answer:**

2 and 3

**Step-by-step explanation:**