1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
kap26 [50]
3 years ago
13

Which of the following lists contains industries that were a part of Chicago?A.oil mining, agriculture, steel factories. lumber,

meat processing, agricultureC.coal mining, oil mining, steel.glass, agriculture, meat processing
Social Studies
1 answer:
wlad13 [49]3 years ago
8 0

Answer:

C.

Explanation:

You might be interested in
What does a demand curve illustrate?
JulijaS [17]

Answer:

Demand in relation to price

Explanation:

Demand curves show, quite simply, demand as it relates to the price of a product. So, one can see with a demand curve how demand would be affected by a change in price for a product.

7 0
3 years ago
Australia and the other nations of Oceania recognize that, due to their location, their economic success is STRONGLY linked to
VikaD [51]

Question 1:

ANSWER: Asian nations

Australia and other nations of Oceania are conveniently located just below the southeast Asian countries, thus this strategic location helps their economy in terms of trade and overall easier access to the resources in Asia.

A booming economy in the Asian countries would also give Australia a boost in their economy.

Question 2:

ANSWER: The climate is too harsh to support large cities.

Since Australia has a large geographical size, a large part of its interior is just mainly composed of desert or semi-arid climate. This type of climate is not an ideal living condition and therefore large cities would not be able to thrive in these areas.

This is one of the reasons why major cities are located at the edges of Australia.

Question 3:

ANSWER: Outback

The large interior of Australia with very few populations is often referred to as Outback. This term came from a concept existing as early as the 1800s about a "back of the country" which is commonly used to describe regions of land far beyond civilizations or dense populations.

This term has been used by journalists as early as 1869 and the term has stuck ever since.

Question 4:

ANSWER: Improving access to public libraries

Among the options, an improved access to public libraries would be the best investment that would help human capital. By doing so, many more people would be able to improve their knowledge or intellectual capacity therefore allowing them to gain more expertise on their jobs.

Question 5:

ANSWER: The harbor cities here serve as centers of trade, business, and communications.

This question is tricky since we just explained that most of Australia's interior have harsh climates; HOWEVER, it is worth noting that the other edges of Australia do not have unfavorable living conditions and the southeastern section of Australia is not the only habitable area.

Most of the population is just located here because of the harbor cities that allow the inhabitants to easily trade and do other businesses.

7 0
3 years ago
Which of the following countries can be said to have a unitary style of governmental power
allochka39001 [22]
What are the countries?
6 0
3 years ago
Another name for case law is common law.<br><br> true or falso
ycow [4]

Answer: True

Explanation:

8 0
1 year ago
Hello, please help I promise I give brainlest!! Promise!!! Please!
yan [13]
Ocean currents can be caused by wind, density differences in water masses caused by temperature and salinity variations, gravity, and events such as earthquakes or storms. Currents are cohesive streams of sea water that circulate through the ocean.

(Always willing to give a helping hand)
4 0
3 years ago
Other questions:
  • Describe tue importance if public work bills, federal grants, and prohects to memebers of congress.
    12·1 answer
  • What are the requirements citizenship?
    11·1 answer
  • Which european country was later inspired by the declaration of independence?
    13·2 answers
  • Where did carroll izard believe emotions come from
    12·1 answer
  • When a president seeks to improve relations with another country, he or she is acting in the role of?
    5·1 answer
  • What role did nature play in the religious ideas of Native Americans?
    14·1 answer
  • Which present-day states did the old spanish trail pass through
    5·1 answer
  • The primary concept in building customer relationships is ________ which is defined as, the overall process of building and main
    12·1 answer
  • A researcher is assigning participants to categories by occupation. Which level of measurement are they using
    7·1 answer
  • What channel is the kennedy center honors on tonight?
    6·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!