The answer would be D.
you would start by choosing one of the variables to eliminate, i chose to eliminate X first. in order to eliminate X, i had to multiply the second equation by -2. X then cancelled out, and i solved for the Y the same way you would a 1 step equation. Y=-4
I then took the first original equations, plugged Y in, and solved for X. X=3.
Hope this helps!
Answer:
800 nuts
Step-by-step explanation:
i hope this helps
The reason the scientific community initially dismissed Higgs' idea was that it seemed to have little empirical basis. The correct option is d.
Given the passage is shown in the attached images.
The fourth paragraph of the passage explains why Higgs' idea of the Higgs field was initially rejected by the scientific community: “The article has been rejected. Not because it contained a technical error, but because the premise of something invisible that enters space and interacts with particles to provide their mass, well, it all looked like a bunch of exaggerated speculation. In other words, the scientific community was skeptical of Higgs' idea because it appeared to be mere theoretical speculation without any empirical evidence.
Option A is incorrect because the passage makes it clear that Higgs' idea addressed a theoretical problem already recognized by scientists, rather than a problem that has yet to be realized by them.
Option B is incorrect because the fourth paragraph implies that Higgs' work was rigorous (free from "technical errors") and not problematic at the level of their equations.
Option C is incorrect because the passage never indicates that acceptance of the Higgs field has rendered other, earlier theories in physics obsolete.
Therefore, the author strongly suggests that the reason the scientific community initially rejected Higgs' idea from the given passage is that it appeared to have little empirical basis.
Learn more about course of passage from here brainly.com/question/1290055
#SPJ4
The answer is B because you have to skip number until you get to the first number and you skipped 9 times so it 10^9
The greatest number of gift basket the baker can make is 8. Since there are 80 rolls and 64 muffins and he wants each gift basket to have the same amount of rolls and muffins and use all the rolls and muffins, there would be 10 rolls and 8 muffins in each gift basket.