<span><span>
</span>
D)
<span>
<span>
Coca-Cola Company
</span></span></span>
Answer:
Passage with highlighting group, passage without highlighting group
Explanation:
A researcher randomly assigns participants to read a passage in a book with or without highlighting in the passage. Differences in comprehension are compared between groups. The <u>passage with highlighting group</u> is the experimental group and the <u>passage without highlighting group</u> is the control group in this example.
The group that is subject to the treatment is the experimental group, while the group that is not subject to the treatment is the control group.
Answer:
Increase
Explanation:
There will be an increase in unemployment benefits, welfare, and some subsidies automatically during a recession. These are automatic stabilizers that are used to offset fluctuations in the economic activity of a nation. Recession destabilizes the economic activity of a nation, thus these factors will help in reducing or eliminating the effect of recession.
Answer:
Decrease, decrease
Explanation:
A writer of a call option will want the value of the underlying asset to <u>decrease</u> and a buyer of a put option will want the value of the underlying asset to <u>decrease</u>. The writer of the call option who is also the seller of the put option will want the value of the underlying asset which is the financial assets upon which a derivative's price is based to decrease so as to make more profit while the buyer also wants it to decrease so he/she can pay less for the asset.