Answer and Explanation:
Since the author uses I and uses first person - type language, and sites his sources in the passage, the answer would be D.
D. First person Reliable
This is because he uses I, we, me, etc. in his passage, and he sites sources and where he gets his evidence from, making him reliable.
<em><u>#teamtrees #PAW (Plant And Water)</u></em>
I believe its because the people didn't like it.
Answer:
personification
Explanation:
personification: the attribution of a personal nature or human characteristics to something nonhuman, or the representation of an abstract quality in human form.
i might be wrong because it could also be a metaphor because hope is being compared to being a thing with feathers by using "is" and not "like or as" like a simile. Hope this helps
Answer:
How would you feel if your family members started ignoring you because of technology? Technology is a helpful piece of equipment that almost everybody uses in everyday life, such as work, games and social media. Despite technology being a helpful piece of equipment, teenagers rely too much on technology and it has a negative effect on their relationships and education. Advantages for technology is that people can get information off the internet, and can type information is a word document instead of writing. Disadvantages of technology is that teenagers rely too much on it, they use it every day, and can copy other people’s work. The internet has made our lives easier, however it has destroyed the education and relationships of people.
I hope it helps you mate
The answer is True.
I hope this helps:)