Answer:
For this case we want to test if in IT companies more than 20% of employees prefer to use Skype rather than a mobile phone (alternative hypothesis) and the complement would be the the null hypothesis. So then the system of hypothesis are:
Null hypothesis: 
Alternative hypothesis: 
And for this case we should use a righ tail test based on the alternative hypothesis.
Step-by-step explanation:
Previous concepts
A hypothesis is defined as "a speculation or theory based on insufficient evidence that lends itself to further testing and experimentation. With further testing, a hypothesis can usually be proven true or false".
The null hypothesis is defined as "a hypothesis that says there is no statistical significance between the two variables in the hypothesis. It is the hypothesis that the researcher is trying to disprove".
The alternative hypothesis is "just the inverse, or opposite, of the null hypothesis. It is the hypothesis that researcher is trying to prove".
Solution to the problem
For this case we want to test if in IT companies more than 20% of employees prefer to use Skype rather than a mobile phone (alternative hypothesis) and the complement would be the the null hypothesis. So then the system of hypothesis are:
Null hypothesis: 
Alternative hypothesis: 
And for this case we should use a righ tail test based on the alternative hypothesis.
(C) "having a deep fondness for border collies and therefore overestimating them"
While acknowledging that "dogs may be noble, charming, loyal, and dependable," the author of Passage 1 speculates that they might not have "earned those extra intellect points." In contrast, the author's admiration for dogs may lead one to believe that the depiction of "pure intelligence shining in the face of a border collie" in lines 63–67 is exaggerated.
The answer is not (A). Passage 1's author would probably assume that Passage 2's author has a strong emotional bond with dogs. (B) is the wrong answer. The subjective assessment of canine intellect is shown in lines 63–67. They don't imply that the author of Passage 2 has in-depth understanding of the relevant studies.
The answer is not (D). Despite the fact that the author of Passage 2 appears to prefer personal experience over the findings of scientific investigations, lines 63–67 do not demonstrate any scorn for "traditional" research. The answer is not (E).
It would be harsh to assert that the author of Passage 2 has a limited understanding "of what constitutes intelligence" despite the fact that the two authors may hold different opinions on the degree to which dogs are able to reason.
Here's another question with an answer similar to this about dogs:
brainly.com/question/18951741
#SPJ4
first pemdas
parentheses exponents multiply divide addition and subtraction
so the answer is 7
Answer:
1st pic:
Felix
mean: 11.31
median: 9
mode: none
range: 26
Tyler
mean: 56.57
median; 68
mode: none
range: 92
2nd pic:
The first histogram has a large amount of cheaper books and doesn't have any books that are above $29.99. This histogram sells cheaper books. The second histogram sells a more even distribution of books by cost. There are no bins that are significantly higher than the rest. This second histogram sells more expensive books.
3rd pic:
The first set of data shows that the difference in the prices is very small while the second set of data shows a larger variety of prices. The first set represents its prices in equally divided groups making it easier to read and determine than the second set of data.
Step-by-step explanation:
Answer:3
Step-by-step explanation:
Simply plug in -1 for anywhere you see x in the equation so...
8(-1)^2-5
8(1)-5
8-5
3
Hope this helps