I am unable to do 5&6 for you b/c I do not have the passages.
4. This quote is supported in the rest of the text because the passage throughout the passage, it was emphasized how Rosa Parks was determined during the civil rights movement. It showed how Parks didn't let anyone phase her.
Authority gives a state the right to use its power
The correct answer is D, as during the baby boom in the United States, growing families increased the demand for products.
The baby boom was a demographic phenomenon during the period between 1946 and 1964, characterized by a notable increase in the birth rate, as it went from 132 million people in 1940s to 203 million in the 1970s. This phenomenon produced an increase in the demand for goods and services, due to the population increase that it generated.
Answer: For all the good that staple crops bring to civilisation, it’s no secret that they’re a little bland. The pursuit of flavoursome and aromatic spices has shaped the map of the world as long as humans have craved flavour, opening up trade routes, creating opportunities for cultural exchange as well as heating up competition between empires.
Explanation: