**Answer:**

I think they are all greater than 4.

**Step-by-step explanation:**

1.67 + 3. 456 = 5.126

2.97 + 1.0678 = 4.0378

4.12 - 0.05 =4.07

5.5503 - 1.52=4.0303

**Answer:**

5.24 hours

**Step-by-step explanation:**

I like to set these up as ratios.

279 miles/4.5 hours = 325 miles/ x hours

Then cross multiply

279x = 4.5 x 325

279x = 1462.5

divide both sides by 279

x = 5.24 hours

You can also solve 279 miles/4.5 hours to get the miles per hour driven, then divide 325 by that number:

279/4.5 = 62mph

325/62 = 5.24

18.96 divided by 12 equals the price of 1 rose

price of 1 rose= **1.58**

1.58 multiplied by 5= 7.9

the cost of 5 roses is $7.90

The graphic you are looking for looks like the one shown in the attached figure.Remember that to graph a line you need two points, which you give them. The equation of the line you are looking for in this case will be given by y = 2x + 1