Answer:
I could not possibly hope to be a lady if I wore breeches; when I said I could do nothing in a dress, she said I wasn't supposed to be doing things that required pants" (Lee 51). Throughout the novel, Scout continues to act like a "tomboy" and wear overalls despite Alexandra's feelings.
The propaganda technique being use would be how it is biased. This is an opinion.
I think Its B just for sum point thought just ignore this
Explanation:
zoo M id - 9038735228 pwd -97cEeT only for Interested girls
The statement that best explains how knowing the definition of <em>trifles</em> is useful in understanding the given passage is the statement B. <em>It shows that older people often ignore or minimize children's feelings.</em>
<em />
Explanation:
In the given context, the noun <em>trifle </em>means <em>a thing of little or no importance.</em><em> </em>As a verb, <em>trifle </em>has a fairly similar meaning: <em>to treat without respect or seriousness. </em>If we understand the meaning of this word, we can understand the given excerpt with no problem: people tend to think that the sorrows of children are unimportant compared to those of grown-up people. If someone thinks that, it doesn't mean that it's true. That is why statement A is incorrect. Statement C is not relevant to the given passage, while statement D states the opposite of what the passage says.
Learn more about the ways to make your messages clear here: brainly.com/question/7015763
#LearnWithBrainly