1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
galina1969 [7]
3 years ago
9

Eliana drove her car and used 9 liters of fuel. She wants to know how many kilometers she can drive on 22 liters of fuel. She as

sumes her car will continue consuming fuel at the same rate.
How far can Eliana drive on 22 liters of fuel?
Mathematics
1 answer:
denpristay [2]3 years ago
5 0

Answer:

9 liters of fuel covered   81 km

1 liter of fuel would have covered  81/9  km  = 9 km

22 liters of fuel would then cover   =   22 * 9  =  198 km.

Step-by-step explanation:

You might be interested in
Branliest for who explains
Blababa [14]

Answer:

The cross section would be a square.

Step-by-step explanation:

The 2 ends of the rectangular prism are squares while the other 4 sides are rectangles. A cross section would be perpendicular to the rectangles, making the cross section a square. The cross section would be parallel to the end squares.

3 0
3 years ago
Which point is on the graph of a direct variation equation in which k = 0.4?
nikklg [1K]
I think that it would be A
6 0
2 years ago
70 points and i’ll give brainliest!! please answer all the questions on the page! must show work and how you got the answer. ple
Bezzdna [24]

6. One variable only so pretty straightforward.

length-x+4

width-x

x+x+4=80

2x=76

x=38

x+4=42

answer: length 42cm and width 38cm

7. Another money problem!

n-# of nickels

q-# of quarters

n=3+q

0.05n+0.25q=2.85

Substitution works like a charm!

0.05(3+q)+0.25q=2.85

0.15+0.05q+0.25q=2.85

0.3q=2.7

q=9

n=3+q

n=3+9

n=12

answer: 9 nickels and 12 quarters

8. One variable situation again.

Ann's money-2b+9

Betty's money-b

b+2b+9=60

3b=51

b=17

2b+9=43

answer: Ann has $43 and Betty has $17.

9. # of red m&m's-x+1

# of blue m&m's-x

x+1+x=13

x=6

x+1=7

answer: 6 blue and 7 red m&m's

10. a-number of adult tickets

s-number of student tickets

a+s=785 ----> a=785-s

5a+2s=3280

5(785-s)+2s=3280

-3s=-645

s=215

a+s=785

a+215=785

a=570

answer: 215 children tickets and 570 adult tickets

3 0
3 years ago
You are considering two cars that you plan on keeping for 5 years. One has an EPA combined city and highway rating of 33 mpg. Th
amid [387]

Answer:

a) $86.11

b) $467.33

Step-by-step explanation:

no. of gallons saved 'n' per year

n = (10000/33) - (10000/36)

n = 2500/99

Amount saved = 3.41×n = 3.41×2500/99

= $86.11

b) over 5 years:

86.11( 1 + (1.041) + (1.041)² + (1.041)³ + (1.041)⁴ )

= 86.11(5.427157431)

= $467.33

6 0
3 years ago
Need help with this
Marrrta [24]

Answer:

law of cosines states c^2=a^2+b^2-2abc

b^2=26^2+24^2-2(26×24)cos 134°

b^2=676+576-1248cos134°

cos134= -0.6946

b^2=1252-12(-0.6946)

12×(-0.6946)= -8.3352

b^2=1252-(-8.3352)

b^2=1252+8.3352

b^2=1260.33

b=√1260.33

b=35.50

7 0
3 years ago
Other questions:
  • The solid shown is constructed from a cylinder and two hemispheres with dimensions as shown. Find the volume of this solid to th
    12·1 answer
  • Tamika has a hard rubber ball whose circumference measures 13 inches. she wants to box it for a gift but can only find cube-shap
    14·1 answer
  • 10+8+7(-10)-(-1)
    13·1 answer
  • The legs of a right triangle measure 5√2 cm and 4√2 cm. Find the area.
    9·2 answers
  • Store has a price of $99 on an mp3 player. Store 2 is offering the same mp3 player at a sale price of 25% off their regular pric
    6·1 answer
  • Find the sum of the geometric sequence. 4 divided by 3, 16 divided by 3, 64 divided by 3, 256 divided by 3, 1024 divided by 3
    7·1 answer
  • david a high school senior was wondering if the cost of attending college is worth the expense. he collected the following data
    6·2 answers
  • Joe barrowed $2,000 from the bank at a rate of 7% simple interest per year. How much will be in your account in 5 years?
    8·1 answer
  • A roller coaster descended 32.3 ft in one minute. How would you show this using an integer?
    14·2 answers
  • Pls help me!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    13·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!