<span>In the labeled portion of the curve ,you use the heat of vaporization to calculate the heat absorbed in the 4th portion. It is indicated in the picture that it is the region where vaporization occurs, that is why you need to consider this portion to calculate.</span>
<span>reflection, rotation, translation</span>
Answer:
Explanation:
distance of shuttle from centre of the earth = radius of the orbit
= 6300 + 300 = 6600 km
= 6600 x 10³
Formula of time period of the satellite
T = 2π R /v₀ , v₀ is orbital velocity
v₀ = √gR , ( if height is small with respect to radius )
T = 2π R /√gR
= 2π√ R /√g
= 2 x 3.14 x √ 6600 x 10³ / √9.8
= 2 x 3.14 x 256.9 x 10 / 3.13
= 5154.41 s
= 5154.41 / 60 minutes
= 85.91 m
85.9 minutes.
2 ) No of sunrise per day = no of rotation per day
= 24 x 60 / 85.9
= 16.76
or 17 sunrises.
Answer:
my butt
Explanation:
2x2 by the power of 10 divide that 98
7. 1.47 x 10^5mm to kilometers
Answer: 0.147
Shown answer:
8.4.7 kg to pounds
Answer:
Shown answer:
9.138.4oz to grams
Answer: 3923.574
Shown Answer:
10. 65.5km to miles
Answer: 40.69981
Shown answer:
11. 23.6ft to cm
Answer: 719.328
Shown answer:
12. 2.36 x 10^4 s to days
Answer: 0.273148148 days
Shown answer:
13. 13.6 L to U.S. Liquid quarts
Answer:
Shown answer:
show the work
help me and ill help you?