1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
andrey2020 [161]
3 years ago
14

Pentru aceleasi corp,pe pamant sau pe luna,difera masa greutatea corpului?

Physics
2 answers:
ryzh [129]3 years ago
6 0

Answer:

sorry im from philipines i dont know this

marissa [1.9K]3 years ago
4 0
I don’t know what this mean I’m sorry
You might be interested in
A golf ball has a mass of 46 grams, and when struck by a driver reaches a speed of 42 m/s in a time of 0.00050 seconds. what was
Fittoniya [83]
Impulse in physics is the integral of force, F, with respect with time, t. This value is a vector quantity since force is a vector quantity as well. It can be calculated from the product of force and time. We do as follows:

Impulse = Ft
               = m(a)(t)
               = m(v/t)t
               = 0.046 (42/0.0005) (0.0005)
               = 1.932 N-s
4 0
3 years ago
Which does not decrease your chances of being injured
Scorpion4ik [409]
C the answer is c please give brainliest
3 0
3 years ago
You have a two-wheel trailer that you pull behind your ATV. Two children with a combined mass of 77.2 kg hop on board for a ride
lions [1.4K]

To solve this problem it is necessary to apply the kinematic equations of motion and Hook's law.

By Hook's law we know that force is defined as,

F= kx

Where,

k = spring constant

x = Displacement change

PART A) For the case of the spring constant we can use the above equation and clear k so that

k= \frac{F}{x}

k = \frac{mg}{x}

k= \frac{77.2*9.8}{0.0637}

k = 11876.92N/m

Therefore the spring constant for each one is 11876.92/2 = 5933.46N/m

PART B) In the case of speed we can obtain it through the period, which is given by

T = \frac{2\pi}{\omega}

Re-arrange to find \omega,

\omega = \frac{2\pi}{T}

\omega = \frac{2\pi}{2.14}

\omega = 2.93rad/s

Then through angular kinematic equations where angular velocity is given as a function of mass and spring constant we have to

\omega^2 = \frac{k}{m}

m = \frac{k}{\omega^2}

m = \frac{ 11876.92}{2.93}

m = 4093.55Kg

Therefore the mass of the trailer is 4093.55Kg

PART C) The frequency by definition is inversely to the period therefore

f = \frac{1}{T}

f = \frac{1}{2.14}

f = 0.4672 Hz

Therefore the frequency of the oscillation is 0.4672 Hz

PART D) The time it takes to make the route 10 times would be 10 times the period, that is

t_T = 10*T

t_T = 10 *2.14s

t_T = 21.4s

Therefore the total time it takes for the trailer to bounce up and down 10 times is 21.4s

5 0
3 years ago
Two men are standing on a frictionless ice surface holding opposite ends of a rope. One man (mass = 80 kg) pulls on the rope wit
ankoles [38]

Answer:

The acceleration of man 1 and 2 is 3.125\ m/s^2 and 4.167\ m/s^2.

Explanation:

Mass of man 1, m₁ = 80 kg

Mass of man 2, m₂ = 60 kg

One man pulls on the rope with a force of 250 N.

Let a₁ is acceleration of man 1,

F = m₁a₁

a_1=\dfrac{F}{m_1}\\\\a_1=\dfrac{250}{80}\\\\a_1=3.125\ m/s^2

Let a₂ is acceleration of man 1,

F = m₂a₂

a_2=\dfrac{F}{m_2}\\\\a_2=\dfrac{250}{60}\\\\a_2=4.167\ m/s^2

So, the acceleration of man 1 and 2 is 3.125\ m/s^2 and 4.167\ m/s^2.

7 0
3 years ago
A solar eclipse that occurs when the new moon is too far from earth to completely cover the sun can be either a partial solar ec
Sonja [21]
1) <span>A solar eclipse that occurs when the new moon is too far from earth to completely cover the sun can be either a partial solar eclipse or an -->
Answer: ANULAR ECLIPSE. Since the moon is too far, it will cover only a part of the sun, and only the external ring of the moon will be visible; this is called anular eclipse.

2) </span><span>anyone looking from the night side of earth can, in principle, see a -->
Answer: LUNAR ECLIPSE. If the moon is the right position, and the Earth's shadow covers partially or totally the moon, then a lunar eclipse occurs.

3) </span><span>during some lunar eclipses, the moon's appearance changes only slightly, because it passes only through the part of earth's shadow called the -->
Answer: PENUMBRA. 

4) </span><span>a ... can occur only when the moon is new and has an angular size larger than the sun in the sky -->
Answer: TOTAL SOLAR ECLIPSE. When the moon is new, it means it is between the sun and the Earth, and its dark side faces the Earth. If the moon's angular size is also larger than the sun angular size, than it will completely cover the sun, and a total solar eclipse occurs.

5) </span><span>a partial lunar eclipse begins when the moon first touches earth's --> 
Answer: SHADOW. The Earth's shadow will start to cover the moon, and partial lunar eclipse will start.

6) </span><span> a point at which the moon crosses earth's orbital plane is called a(n)  --> 
Answer: NODE. Eclipses occur only when the Moon is at or close to a node, otherwise sun, earth and moon are not "aligned".</span>
5 0
3 years ago
Other questions:
  • Zinc oxide helps protect the lifeguards from damaging UV sunlight. How does this cream protect from the UV rays of the Sun? A.Th
    5·2 answers
  • (01.02 MC) Nicole pushes her bike up a hill. Overhead, the sun exerts a gravitational force on Earth. Which statement is true ab
    9·2 answers
  • A car traveling at speed of 24 m/s comes to stop at the red light how much time will it take for the car to stop if its accelera
    10·2 answers
  • Un cuerpo gira con movimiento circular uniforme un ángulo total de 1080° en 20
    13·1 answer
  • Describe how the rider exerts a force on the motorcycle
    12·1 answer
  • 1. Speed is a measure of
    9·1 answer
  • PLEASE HELP PHYSICS!!!!! WILL MARK BRAINLIEST IF CORRECT!!!!
    11·2 answers
  • When the gas in a balloon is heated, the balloon expands. What are the correct signs of heat and work for this change?
    8·1 answer
  • What are ferrous and non ferrous metals<br> ​
    5·2 answers
  • Which of the zodiac constellations will be highest at midnight?
    12·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!