<span>The word-skipping technique relies on the fact that it's a good idea to skip unfamiliar words in a passage in order to focus on the main idea of the passage. Basically, to make sure the overall outcome is understanding the entire passage as a whole, it is best to skip the words you are unaware of and analyze them later. Often times, as you read the entire passage in full and grasp the main idea, you are able to make sense of the </span>unfamiliar words.
A tsunami is a sea wave usually generated by earthquake activity on the ocean floor. The earthquake has to be such that it displaces a massive amount of water thus triggering the wave. Tsunamis have more energy than a regular wave and so it will not break on the shore but can travel kilometers in land before doing so. Tsunamis will travel furthest on topography that is relatively flat or gently undulating like that of a coastal plain.
Answer:
Explanation:
Roosevelt appealed to people's sense of how governments should treat their people. Roosevelt appealed to people's sense of pride in being an American. Roosevelt reassured people that the goal was not to enter the war if it could be helped.
Answer:
I don't know lol but if you ask a different one maybe I'll be able to answer it
Answer:
Thank youu
Explanation:
you're so sweet this has absolutely made my day