# I just purchased 9 products from you at $44.00. I just realized my company offers a 20% discount on all of your products. Can yo

u tell me what my new total should be?

2 answers:

44 × 20% = 8.8

44 - 8.80 = 35.2

Your new total should be 35.20.

Hope that helped! c:

So the new total is:

9 * (44*.8) since the 20% discount means you only pay 80% of the original $44 per item

You might be interested in

**Answer:17/12**

**Step-by-step explanation:**2/3 + 3/4 = 2 · 4/3 · 4 + 3 · 3/4 · 3 = 8/12 + 9/12

= 8 + 9/12= 17/12

**Step-by-step explanation:**

x =age of the middle student

x+6+x+x+3=30

3x+9=30

3(x+3)=30

x+3=10

x=7

so the youngest is 4

**Answer:**

£48

**Step-by-step explanation:**

56 ÷ 7 = £8

56 - 8 = £48

Please let me know if my answer is correct.

**Answer:**

0.95

**Step-by-step explanation:**

A is the answer to your question