Solving the inequality
x - 3 ≥ 2 ( add 3 to both sides )
x ≥ 5
Thus the least value of x is x = 5, hence
least possible value of 5x = 5(5) = 25
It's going down so it's a negative, and it's going down one square unit at a time so just 1.
In order to find the Cost Per Toy, we need to do the operation Cost / Toy.
Slinky = Cost / Toy = 9 / 5 = $1.8 per toy
Wind-up robot = Cost / Toy = 16 / 8 = $2 per toy
<u>Yo-yo = Cost / Toy = 15 / 6 = $2.5 per toy</u>
Emoji beach ball = Cost / Toy = 3 / 2 = $1.5 per toy
Hope this helps!! :)
Please let me know if you have any questions