Its b i literally have had this exact question
Answer:
Hope this helps u, pls mark me brainlist
Explanation:
The sun emits shortwave radiation because it is extremely hot and has a lot of energy to give off. Once in the Earth's atmosphere, clouds and the surface absorb the solar energy. The ground heats up and re-emits energy as longwave radiation in the form of infrared rays.
Answer:
pretty sure for this one, "if the density affected the liquid's ability to retain heat."
Explanation:
a hypothesis should be in "if, then, because.." format, and while this bit of the passage doesnt include all three, it does include one! that bit of the passage would be an incomplete hypothesis.
Deffinitly oxygen cause everyone breathes and yah.