1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
spin [16.1K]
3 years ago
8

Types of technology include:

Engineering
1 answer:
Anastaziya [24]3 years ago
3 0
The answer is D-all choices
You might be interested in
Manufacturing employees who perform assembly line work are referred to as
mamaluj [8]

Answer:

C. assembly line workers.

Explanation:

8 0
3 years ago
Read 2 more answers
In contouring, it is necessary to measure position and not velocity for feedback.
EastWind [94]

Answer:

(1). False, (2). True, (3). False, (4). False, (5). True.

Explanation:

The term ''contouring'' in this question does not have to do with makeup but it has to deal with the measurement of all surfaces in planes. It is a measurement in which the rough and the contours are being measured. So, let us check each questions again.

(1). In contouring, it is necessary to measure position and not velocity for feedback.

ANSWER : b =>False. IT IS NECESSARY TO MEASURE BOTH FOR FEEDBACK.

(2). In contouring during 2-axis NC machining, the two axes are moved at the same speed to achieve the desired contour.

ANSWER: a=> True.

(3). Job shop is another term for process layout.

ANSWER: b => False

JOB SHOP IS A FLEXIBLE PROCESS THAT IS BEING USED during manufacturing process and are meant for job Production. PROCESS LAYOUT is used in increasing Efficiency.

(4). Airplanes are normally produced using group technology or cellular layout.

ANSWER: b => False.

(5). In manufacturing, value-creating time is greater than takt time.

ANSWER: a => True.

8 0
3 years ago
Which of the following conditions were present in over 80% of paddling fatalities from 1995-2000?
Minchanka [31]

Answer:

80% of the people that were killed weren't wearing a safety flotation device ( in correct terminology Personal Flotation Device, or PFD )

Explanation:

Hence they drowned due to the lack of safety.

3 0
3 years ago
Engineering Careers Scavenger Hunt
emmasim [6.3K]

Answer:

c

Explanation:

it's the only engineering career

6 0
3 years ago
Read 2 more answers
The question “How do plants convert sunlight to energy?” best represents which of the following?
OverLord2011 [107]

Answer:

D

Explanation:

I would say this awnser because its the only one that makes sence to me

5 0
3 years ago
Other questions:
  • Please help me with this question​
    8·1 answer
  • What the Best describes the purpose of the occupational safety and health administración OSHA
    12·1 answer
  • Technician A says that proper footwear may include both leather and steel-toed shoes. Technician B says that leather-soled shoes
    8·1 answer
  • For a brass alloy, the following engineering stresses produce the corresponding plastic engineering strains prior to necking:
    9·1 answer
  • Write a function called arraySum() that takes two arguments: an integer array and the number of elements in the array. Have the
    14·1 answer
  • What's the best way to find the load capacity of a crane? Select the best option. Call the manufacturer Ask co-workers Look at t
    8·1 answer
  • 6.3.3 Marks on an exam in a statistics course are assumed to be normally distributed
    14·1 answer
  • I know this answer i just want too see if people know it too
    9·2 answers
  • Which type of elevated stand does not need a tree?
    13·1 answer
  • Which type of line is represented by thin, short dashes?
    9·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!