**Answer:**

There doesn't seem to be numbers to answer that, do you have the question right? If it was a difference of 18, for example, the numbers would be 64 and 36.

**Step-by-step explanation:**

Find 2 numbers that added together, equal 10.

91

82

73

64

55

46

37

28

19

Then subtract them by their opposites. Find the numbers with the difference of 12.

91 - 19 = 72

82 - 28 = 54

73 - 37 = 36

64 - 46 = 18

55 - 55 = 0

46 - 64 = -18

37 - 73 = -36

28 - 82 = -54

19 - 91 = -72

There is no numbers with the difference of 12.

If it was a difference of 18, for example, the numbers would be 64 and 36.

I need a point to this question in order to answer it

**Answer:**

distance covered in 2 hours = 80 km

distance covered in 1 hour = 80÷2 = 40 km

distance covered in 7/2 hours = 40 × 7/2

= 140 km

(3 1/2hours = 7/2 hours)

T = 0

=> Q = 0

t = x

=> Q = arcsin(x/a)

rest it just simple integration of trigonometric function

USE CALCULATOR -_-

**<em><u>STAN </u></em>****<em><u>TREASURE</u></em>**