The equation for force is F=ma. Because we have the value of mass (0.42 kg) and the acceleration (14.8 m/s^2), simply plug them into the equation for force to get

The answer is 6.22 N because newtons are the unit used to measure force.
Answer:
The box will be moving at 0.45m/s. The solution to this problem requires the knowledge and application of newtons second law of motion and the knowledge of linear motion. The vertical component of the force Fp acts vertically upwards against the directio of motion. This causes a constant upward force of 23sin45° to act on the box. Fhe frictional force of 13N also acts vertically upwards and so two forces act upwards against rhe force of gravity resulting un a net force of 0.7N acting kn the box. This corresponds to an acceleration of 0.225m/s². So in w.0s after i start to push v = 0.45m/s.
Explanation:
Answer:
c) 11.9 yr
Explanation:
The orbital period is proportional to r^(3/2) and does not depend on the satellite's mass. Any object at Jupiter position will have the same orbital period regardless of mass.
By keppler's law we know that
T^2= r^3
T= orbital time period
r= mean distance of the planet from the Sun.
clearly, The orbital period does not depend on the satellite's mass
there, the correct answer will be c= 11.9 yr.
Answer:
Each of the joints represents a degree of freedom in the manipulator system and allows translation and rotary motion :) Hope this helps
7. 1.47 x 10^5mm to kilometers
Answer: 0.147
Shown answer:
8.4.7 kg to pounds
Answer:
Shown answer:
9.138.4oz to grams
Answer: 3923.574
Shown Answer:
10. 65.5km to miles
Answer: 40.69981
Shown answer:
11. 23.6ft to cm
Answer: 719.328
Shown answer:
12. 2.36 x 10^4 s to days
Answer: 0.273148148 days
Shown answer:
13. 13.6 L to U.S. Liquid quarts
Answer:
Shown answer:
show the work
help me and ill help you?