1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
ruslelena [56]
3 years ago
11

A participant took 5.2 hours to complete a marathon. How many minutes did the participant take to complete the marathon? Use 1 h

our = 60 minutes 11.5 minutes 33.8 minutes 312 minutes 322 minutes
Chemistry
2 answers:
Jet001 [13]3 years ago
8 0
The participant took 312 minutes
irga5000 [103]3 years ago
6 0

Answer:

Option C. 312 minutes

Explanation:

A participant took 5.2 hours to complete a marathon.

5.2 hours = 5 hours 12 minutes

In this question we have to convert hours and minutes into minutes.

1 hour = 60 minutes

5.2 hours = 60 × 5.2 = 312 minutes

Participant took 312 minutes to complete the marathon.

You might be interested in
I need help wit this can someone pls explain???
Crazy boy [7]

Based on the nature of the sub-atomic particles, the correct answers are:

5. No Charge

6. Negative

7. Neutrons and Protons

8. 35 electrons

9. atomic number is 5

10. atomic mass is 11

11. number of protons is 15

12. number of electrons is 20

13. number of neutrons is 30 (55 -25)

14. mass number is 7

15. number of neutrons is 11 (36 - 25)

<h3>What are the sub-atomic particles?</h3>

The sub-atomic particles are the electrons, protons, and neutrons.

The electron is negatively-charged, the proton is positively-charged, whereas, the neutron is neutral and has no charge.

The number of electrons in a neutral atom is equal to the number of protons.

The sum of protons and neutrons gives the mass number of the atom.

Considering the given questions:

5. What type of charge does a neutron have?

Answer = No Charge

6. What type of charge does an electron have?

Answer =  Negative

7. Which two subatomic particles are located in the nucleus of an

Answer = Neutrons and Protons

8. If an atom has 35 protons in the nucleus, how many electrons will it have orbiting the nucleus?

Answer = 35 electrons

9. What is the atomic number of the atom in the diagram above?

Answer = atomic number is 5

10. What is the atomic mass/mass number of the atom in the diagram above?

Answer = atomic mass is 11

11. How many protons are in the nucleus of an atom with an atomic number of 15?

Answer = number of protons is 15

12. How many electrons are in the nucleus of an atom with an atomic number of 20?

Answer = number of electrons is 20

13. How many neutrons are in the nucleus of an atom with an atomic number of 25?

Answer = number of neutrons is 30 (55 -25)

14. What is the mass number of an atom with 3 protons, 4 neutrons, and 3 electrons?

Answer = mass number is 7

15. How many neutrons are in the nucleus of an atom that has an atomic mass of 36 and an atomic number of 25?

Answer = number of neutrons is 11 (36 - 25)

In conclusion, the mass number of an atom is the number of protons and neutrons in the nucleus of the an atom.

Learn more about atomic number and mass number at: brainly.com/question/487717

#SPJ1

7 0
2 years ago
Calculate the value deltaG°​
atroni [7]

Answer:

ΔG=ΔG0+RTlnQ where Q is the ratio of concentrations (or activities) of the products divided by the reactants. Under standard conditions Q=1 and ΔG=ΔG0 . Under equilibrium conditions, Q=K and ΔG=0 so ΔG0=−RTlnK . Then calculate the ΔH and ΔS for the reaction and the rest of the procedure is unchanged.

Explanation:

4 0
3 years ago
From these four cycles which are water cycle, carbon cycle, nitrogen cycle, and phosphorus cycle which cycle has more nutrients
agasfer [191]

Answer:

Nitrogen cycle

Explanation:

7 0
3 years ago
What is the specific heat of the following materials:
Sphinxa [80]

Answer:the sun

Explanation:leqjs

7 0
3 years ago
Help!
babunello [35]
D.mno4- is reuced it loses h atom

7 0
3 years ago
Other questions:
  • Why is the average atomic mass used when calculating grams of a substance?
    14·2 answers
  • 9.5289 x 10^5 in^3 to cubic decimeters. Show the work please
    15·1 answer
  • When should you start taking Collagen
    8·2 answers
  • What is the pOH of a 0.0010 M solution of calcium hydroxide (Ca(OH)2)
    12·1 answer
  • What energy resource can be used instead of fossil fuel
    12·1 answer
  • The mineral rhodochrosite [manganese(II) carbonate, MnCO3] is a commercially important source of manganese. Write a half-reactio
    7·1 answer
  • 32. A sample of potassium is composed of 23% K-39, 48% K-40 and the remainder K-41. Calculate the average mass
    15·1 answer
  • What happens in a double-replacement reaction?
    5·2 answers
  • The pic is the question! Please help
    6·2 answers
  • Predict the products of the reaction below
    8·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!