1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
insens350 [35]
3 years ago
6

Pages 64 to 65 of your reading material trace an extended problem that involes lifting a bag of sugar up to a shelf at first it

is lifted to one shelf then it is lifted again to a second higher shelf.based on the numbers that are obtained from the calculations, which of the following is a correct conclusion?
a) the job gets easier the higher you lift the object.
b) the weight changes as the object is lifted
c) it is less work to lift the object all the way to it's final destination in one step.
d) the amount of work is the same whether the bag is moved all at once or in two stages, provided the total height lifted is the same in either case.
Physics
1 answer:
nadezda [96]3 years ago
7 0

Answer:

d) the amount of work is the same whether the bag is moved all at once or in two stages, provided the total height lifted is the same in either case.

Explanation:

While moving the bag to the shelf in one shot we can say that the total work done is given as

W = mg(2H)

here we know that

2H = total height raised by the bag

now when we raise the bag to first shelf and then move it to next shelf

then we will have

W = W_1 + W_2[tex][tex]W = mgH + mgH

W = 2mgH

so the correct answer will be

d) the amount of work is the same whether the bag is moved all at once or in two stages, provided the total height lifted is the same in either case.

You might be interested in
2 Physic Questions For 20 Points ✨
Anna [14]
Jupiter Cannot Become A Star.
Jupiter Is The Fastest Spinning Planet In The Solar System.
The Clouds On Jupiter Are Only 50 km Thick.
8 0
3 years ago
Hari planted to go abroad. change into negative​
marishachu [46]

Answer:

Hari didn't plan to go abroad

Explanation:

Abroad planned to go to hari.

7 0
3 years ago
A charged balloon will stick to a neutral wall. which process is involved?
Leokris [45]
<span>The charged balloon will stick to a neutral wall because of the Static Electricity:
</span>
 The matter is formed by atoms and these atoms are composed of electrons, protons and neutrons (the electrons have a negative charge, the protons have a positive charge and the neutrons have no charge).

 As the balloon is charged (It gained electrons), and the charge of the same sign repel each other, when it approaches the wall, the electrons of this wall will move away, and the positive charges (protons) will remain in the nearest area to the balloon. As the charges of different signs are attracted, the balloon will be stuck to the wall.
3 0
3 years ago
If a child needs interventional service, he or she might have _____.
weqwewe [10]

Answer

Correct Answer is B,D, F and G

Explanation:

If a kid has any type of delays in his physical or mental growth then he need intervention service.

For example if a kid is not able to walk after 18 month, if a kid is not able to speak properly after 3 years, if a kid of 5 years age has lack of response to typical efforts to engage him in an interaction then these kids need intervention service.

8 0
3 years ago
PLEASE HELP ASAP!!! CORRECT ANSWER ONLY PLEASE!!!
Yuki888 [10]

7. 1.47 x 10^5mm to kilometers

Answer: 0.147

Shown answer:


8.4.7 kg to pounds

Answer:

Shown answer:

9.138.4oz to grams

Answer: 3923.574

Shown Answer:


10. 65.5km to miles

Answer: 40.69981

Shown answer:


11. 23.6ft to cm

Answer: 719.328

Shown answer:


12. 2.36 x 10^4 s to days

Answer: 0.273148148 days

Shown answer:


13. 13.6 L to U.S. Liquid quarts

Answer:

Shown answer:

show the work

help me and ill help you?

4 0
3 years ago
Other questions:
  • What structure holds donor sperm in earthworms
    5·1 answer
  • Bob and John are pulling in different directions. If Bob is pulling to the right with a force of 10N, and John is pulling to the
    12·1 answer
  • An _____ contains in maximum number of hydrogen atoms possible
    10·1 answer
  • In what type of job might being a difficult person not be much of a liability ?
    8·1 answer
  • LASIK eye surgery uses pulses of laser light to shave off tissue from the cornea, reshaping it. A typical LASIK laser emits a 1.
    15·1 answer
  • What happens to molecules when heat is absorbed in a substance
    6·1 answer
  • Who am I???????????????????????????????????
    8·2 answers
  • What is a light particle called
    9·1 answer
  • Balanced or Unbalanced?
    13·1 answer
  • Calculate the electric field intensity at a point 3 cm away from point charge of 3 x 10^-9 C.
    8·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!