1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
EastWind [94]
3 years ago
11

PLEASE HELP ASAP!!! CORRECT ANSWER ONLY PLEASE!!!

Physics
1 answer:
Yuki888 [10]3 years ago
4 0

7. 1.47 x 10^5mm to kilometers

Answer: 0.147

Shown answer:


8.4.7 kg to pounds

Answer:

Shown answer:

9.138.4oz to grams

Answer: 3923.574

Shown Answer:


10. 65.5km to miles

Answer: 40.69981

Shown answer:


11. 23.6ft to cm

Answer: 719.328

Shown answer:


12. 2.36 x 10^4 s to days

Answer: 0.273148148 days

Shown answer:


13. 13.6 L to U.S. Liquid quarts

Answer:

Shown answer:

show the work

help me and ill help you?

You might be interested in
Each color that we see corresponds to a different _____ of light.
olga55 [171]

Answer:

D wavelength

Explanation:

The different wavelengths determine the color.

7 0
3 years ago
Read 2 more answers
while spinning in a centrifuge a 70.0 kg astronaut experiences an acceleration of 5.00 g, or five times the acceleration due to
ollegr [7]

Answer:

Explanation:

70.0(5.00)(9.81) = 3,433.5 = 3430 N

4 0
2 years ago
Its not b...................
vladimir1956 [14]

sir what's the question you have all you wrote is it's not b

4 0
3 years ago
How do you think electricity was discovered
sasho [114]
Italian physicist Alessandro Volta discovered that particular chemical reactions could produce electricity, and in 1800 he constructed the voltaic pile (an early electric battery) that produced a steady electric current, and so he was the first person to create a steady flow of electrical charge.
8 0
3 years ago
Read 2 more answers
The box leaves position x=0x=0 with speed v0v0. The box is slowed by a constant frictional force until it comes to rest at posit
const2013 [10]

Answer:

fr = ½ m v₀²/x

Explanation:

This exercise the body must be on a ramp so that a component of the weight is counteracted by the friction force.

The best way to solve this exercise is to use the energy work theorem

            W = ΔK

Where work is defined as the product of force by distance

           W = fr x cos 180

The angle is because the friction force opposes the movement

          Δk =K_{f} –K₀

          ΔK = 0 - ½ m v₀²

We substitute

         - fr x = - ½ m v₀²      

           fr = ½ m v₀²/x

8 0
3 years ago
Other questions:
  • calculate the electric field strength between two parallel plates separated by 0.50 cm, across which is a potential of 12 volts.
    12·1 answer
  • Someone, please help me!!!! <br> no stupid comments please!
    5·1 answer
  • A crane lifts up two boxes.<br><br> Which free body diagram shows the forces acting on block A?
    12·2 answers
  • PLZ HELP!
    6·2 answers
  • WORTH 50 POINTS!!!<br> Please help me with questions 1,2,3,4,5,6 and 7 ASAP!
    13·1 answer
  • How do we prove the earth is round? What evidence do we have and reasoning?
    13·2 answers
  • When a horse pulls a cart..
    9·1 answer
  • Map.
    7·1 answer
  • Evaluate x and y in the equation: E=Cm^xV^y , where E is kinetic energy , m is mass , V is velocity and C is a dimension less co
    9·1 answer
  • What is the formula for mechanical advantage?
    14·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!