1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
docker41 [41]
2 years ago
6

If vegetable oil is made out of vegetables and olive oil is made out of olives is baby oil made from baby’s

Chemistry
1 answer:
Juliette [100K]2 years ago
5 0

Answer:

Explanation:

You might be interested in
I need help wit this can someone pls explain???
Crazy boy [7]

Based on the nature of the sub-atomic particles, the correct answers are:

5. No Charge

6. Negative

7. Neutrons and Protons

8. 35 electrons

9. atomic number is 5

10. atomic mass is 11

11. number of protons is 15

12. number of electrons is 20

13. number of neutrons is 30 (55 -25)

14. mass number is 7

15. number of neutrons is 11 (36 - 25)

<h3>What are the sub-atomic particles?</h3>

The sub-atomic particles are the electrons, protons, and neutrons.

The electron is negatively-charged, the proton is positively-charged, whereas, the neutron is neutral and has no charge.

The number of electrons in a neutral atom is equal to the number of protons.

The sum of protons and neutrons gives the mass number of the atom.

Considering the given questions:

5. What type of charge does a neutron have?

Answer = No Charge

6. What type of charge does an electron have?

Answer =  Negative

7. Which two subatomic particles are located in the nucleus of an

Answer = Neutrons and Protons

8. If an atom has 35 protons in the nucleus, how many electrons will it have orbiting the nucleus?

Answer = 35 electrons

9. What is the atomic number of the atom in the diagram above?

Answer = atomic number is 5

10. What is the atomic mass/mass number of the atom in the diagram above?

Answer = atomic mass is 11

11. How many protons are in the nucleus of an atom with an atomic number of 15?

Answer = number of protons is 15

12. How many electrons are in the nucleus of an atom with an atomic number of 20?

Answer = number of electrons is 20

13. How many neutrons are in the nucleus of an atom with an atomic number of 25?

Answer = number of neutrons is 30 (55 -25)

14. What is the mass number of an atom with 3 protons, 4 neutrons, and 3 electrons?

Answer = mass number is 7

15. How many neutrons are in the nucleus of an atom that has an atomic mass of 36 and an atomic number of 25?

Answer = number of neutrons is 11 (36 - 25)

In conclusion, the mass number of an atom is the number of protons and neutrons in the nucleus of the an atom.

Learn more about atomic number and mass number at: brainly.com/question/487717

#SPJ1

7 0
2 years ago
Pablo drove 260 miles using 12 gallons of gas. at this rate, how many gallons of gas would he need to drive 286 miles?
Naddik [55]
260 miles with 12 gallons of gas
260 miles/12 gallons=21.6667 miles/1 gallon
286 miles/(21.6667 miles/1 gallon)=13.2 gallons of gas
7 0
4 years ago
Consider the formation of [Ni(en)3]2+ from [Ni(H2O)6]2+. The stepwise ΔG∘ values at 298 K are ΔG∘1 for first step=−42.9 kJ⋅mol−1
timurjin [86]

Answer:

kf = 1.16 x 10¹⁸

Explanation:

Step 1: [Ni(H₂O)₆]²⁺  + 1en → [Ni(H₂O)₄(en)]²⁺  ΔG°1 = -42.9 kJmol⁻¹

Step 2: [Ni(H₂O)₄(en)]²⁺  + 1en → [Ni(H₂O)₂(en)₂]²⁺  ΔG°2 = -35.8 kJmol⁻¹

Step 3: [Ni(H₂O)₂(en)₂]²⁺ + 1en →  [Ni(en)₃]²⁺  ΔG°3 = -24.3 kJmol⁻¹

________________________________________________________

Overall reaction: [Ni(H₂O)₆]²⁺  + 3en → [Ni(en)₃]²⁺  ΔG°r

ΔG°r = ΔG°1 + ΔG°2 + ΔG°3

ΔG°r = -42.9 - 35.8 - 24.3

ΔG°r = -103.0 kJmol⁻¹

ΔG°r = -RTlnKf

-103,000 Jmol⁻¹ =  - 8.31 J.K⁻¹mol⁻¹ x 298 K x lnKf

kf = e ^(-103,000/-8.31x298)

kf = e ^41.59

kf = 1.16 x 10¹⁸

7 0
3 years ago
Attempt 2
Assoli18 [71]
Lets let our mass equal 3 on alletals and solve using d=m/v equation

Aluminum
V=3/2.70=1.11
Silver
V=3/10.5=.286
Rhenium
V=3/20.8=.144
Nickel
V=3/8.90=.337
This gives us the following list from largest to smallest Aluminum, Nickel, Silver, and Rhenium
4 0
3 years ago
The substance in acid rain that makes it more acidic than natural rainwater is _____.
sasho [114]
I’m pretty sure it’s sulphur dioxide
4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Which phrase describes the movement of the continents?
    12·2 answers
  • The mass number of an atom is 15, and its atomic number is 7. The atom probably has... 8 neutrons in the nucleus. about as much
    12·1 answer
  • Iron has a density of 7.86 g/cm3. Calculate the volume (in dL) of a piece of iron having a mass of 4.79 kg .
    10·1 answer
  • What two substances are formed at the end point of a neutralization reaction
    14·1 answer
  • Which of the following is NOT an area of study in chemistry? * 1 point Biochemistry Physical chemistry Ergonomic chemistry Analy
    9·2 answers
  • What is an acid in chemistry?
    14·2 answers
  • If anybody wanna be friends drop your snap below
    13·1 answer
  • Is nitric acid a strong or weak acid. Explain your answer.
    13·1 answer
  • What number of moles of O2(g) is required to react with 3.6 mol SO2(g) in the following
    14·1 answer
  • Malonate is a competitive inhibitor of succinate dehydrogenase. If malonate is added to a mitochondrial preparation that is oxid
    5·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!